Ronald Molendijk verbijsterd: ‘Angela de Jong heeft een kloppend hart’

Ronald Molendijk hekelt de aanhoudende kritiek van Angela de Jong op de miljardairsfamilie van John de Mol. Hij is er echt even behoorlijk klaar mee. “Kom aan!”, roept de muziekkenner in Shownieuws.

Angela de Jong en Ronald Molendijk © RTL, SBS

Angela de Jong staat inmiddels met koeienletters op de beruchte zwarte lijst van Talpa. Het mediabedrijf duldt weinig kritiek en kan moeilijk omgaan met criticasters zoals Angela. Ook van Ronald Molendijk en zijn boezemvrienden Erland Galjaard en Wendy van Dijk hebben naar verluidt een hekel aan de opiniediva van het AD.

Obsessief

Ze lijkt een beetje obsessief te worden, aldus Ronald. “Angela de Jong haalt heel vaak fel uit naar de familie De Mol en dat zal vast een achtergrond hebben”, zegt hij. “Het is altijd zo op de man, hè? Nu heeft ze geloof ik galstenen en zelfs in dát verhaal haalt ze dan John de Mol aan. Kom aan!”

Ronald verwijst naar de gezondheidscrisis waar Angela in verkeert. De opiniediva van het AD heeft last van galstenen en moet daaraan geopereerd worden. “Als John de Mol belangstelling heeft voor deze zak met knikkers mag hij bellen”, grapte ze. Niet leuk dus, volgens Ronald.

Onmens

Lange tijd dacht Ronald dat Angela een soort onmens was, maar dat blijkt niet te kloppen. “Ik heb laatst een podcast geluisterd en ik weet niet meer bij wie dat was, maar Angela de Jong was te gast en toen vertelde ze dat haar vader heel erg ziek was. Toen dacht ik: zo menselijk heb ik je nog nooit gehoord.”

Het blijkt dus daadwerkelijk een mens van vlees en bloed te zijn, aldus de muziekkenner, die zijn tv-carrière te danken heeft aan boezemvriend Erland. “Er zit daadwerkelijk bloed in haar aderen, er zit een hart en dat klopt ook. Ik had echt zoiets van: wat fijn dat het zo is.”

Paardenl*l

Linda de Mol wilde deze week in de Volkskrant geen antwoord geven op het dilemma Angela de Jong of Mark Koster. Daarover zegt Ronald: “Logisch toch? Ik zou toch zelf voor Angela de Jong kiezen dan denk ik. Die Mark Koster is echt een paardenl*l, maar met die Angela de Jong kun je volgens mij nog best een normaal gesprek hebben.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen