Rob Goossens: ‘Gordon royaal beloond om hoge boom te zijn’

Rob Goossens vindt dat Gordon best een iets groter incasseringsvermogen mag hebben, aangezien hij als televisiester zeer vorstelijk wordt beloond. Dat heeft hij vanmiddag gezegd op Clubhouse.

Rob Goossens © RTL

Dennis Schouten legde Rob Goossens op het sociale medium voor dat hij Gordons woede over anonieme reacties op internet ‘enigszins aanstellerig’ vindt. “Hij zoekt sowieso aandacht, dat moge duidelijk zijn”, aldus Rob. “Het is natuurlijk wel zo dat Gordon royaal beloond wordt voor het feit dat hij een hoge boom is.”

3 miljoen per jaar

Wat verdient Gordon dan bij het SBS 6 zijn werkgever John de Mol? “Hij schijnt 3 miljoen euro per jaar bij Talpa te verdienen. Als je elk jaar zo’n megabedrag overgemaakt krijgt, zou mijn incasseringsvermogen iets groter zijn.”

Dat is een behoorlijk riant salaris. “Talpa heeft hem natuurlijk binnengehaald toen ze dachten: we gaan even RTL 4 van de troon stoten. Maar dat is gewoon tot nu toe niet gelukt. Je ziet dat John de Mol het nu anders aan het aanpakken is. Hij is nu met nieuwe formats aan het strooien, in de hoop dat hij daarmee zijn geld verdient.”

Een beetje laf

Het contract met Gordon loopt nog even door. Als het nu zou aflopen, zou het dan worden verlengd? Alleen als John de Mol iets heeft ‘waarvoor hij Gordon per se nodig heeft’, aldus Rob. “Als hij weer iets meer speelgoedautootjes, dominosteentjes of knikkers wil doen, dan denk ik niet dat hij daar per se Gordon voor nodig heeft.”

Verder liet Rob zich ook nog uit over het feit dat Mediacourant kwetsende reacties over Gordon heeft verwijderd. Wat vindt hij daarvan? “Nou ja, eigenlijk een beetje laf.”

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen