Dyantha Brooks loopt weg bij RoddelPraat: ‘Niet mijn sfeer’

Shownieuws-schoonheid Dyantha Brooks is vannacht subiet weggelopen uit de Clubhouse-room van het RoddelPraat-duo Dennis Schouten en Jan Roos. “Dit is niet de sfeer die ik zocht.”

Dyantha Brooks © Shownieuws

Clubhouse is dé nieuwe rage onder bekende Nederlanders: avondenlang lopen de sterren er met elkaar te kwebbelen over ditjes en datjes. Dyantha Brooks kwam vannacht een kijkje nemen in de RoddelPraat-room van Dennis en Jan, maar ze hield het er nog geen tien minuten vol. Na wat ongemakkelijke vragen besloot ze de benen te nemen.

‘Jan is lief’

Jan Roos heeft een goede relatie met Code Oranje-politicus Mick de Vlieger, de zoon van Erik de Vlieger én de man van Dyantha Brooks. Het begon dan ook allemaal vrij lief. “Jan, ik weet dat jij stiekem toch ook best wel lief bent ook”, merkte de presentatrice op.

Al snel kwam het onderwerp op Talpa, waar Dennis en Jan mee in de clinch liggen. Dyantha heeft echter geen zin om daar tussenin te zitten. Ze heeft als presentatrice van Shownieuws immers een leuke baan bij het mediabedrijf en heeft geen zin in onnodig intern gedoe.

Talpa

Na de eerste vraag over Talpa, verdwenen Dyantha en Mick plotseling uit de ‘room’. Al snel keerden ze terug. “Wat dachten jullie? Het gaat over Talpa en die begint te rennen? Dacht je dat?”, lachte ze.

Dat was dus niet het geval, al wilde Dyantha daarna niet de vraag beantwoorden of zij goede ervaringen heeft met John de Mol. “Ooooh, Jan, Jan, Jan, jij denkt toch niet dat ik daar op Clubhouse over ga vertellen Jan? Maar je hebt het geprobeerd, je hebt het geprobeerd.”

Lieve man

Dennis: “Maar Paul Römer is wel een heel lieve man, toch?”

Dyantha: “Oh, dat moet jij vooral vinden. Ik zeg helemaal niks, jongens.”

Dennis: “Oh, als ik dit hoor Jan, ben ik wel heel blij dat ik daar weg ben.”

Jan: “Je verwacht toch niet dat die prachtige lieverd Dyantha hier uitspraken gaat doen die slecht zijn voor haar carrière?”

‘Niet mijn sfeer’

Toen Dyantha daarna een vraag kreeg over haar ‘kritiekloze’ interview met Gordon, was voor Dyantha de maat vol. “Ga je nu grappig lopen doen? Wat praat je dan? Weer lekker kleinerend. Hé, maar mannen, ik ga jullie verlaten, want dit is niet echt het sfeertje waar ik op de late avond naar op zoek was, maar ik wens jullie wel een gezellige avond.”

Jan: “Oh. Dag lieve Dyantha!”

Dyantha: “Dag lieve Jan! Dag Dennis, dag Joyce!”

Vanmiddag liet Jan zich niet verleiden tot kritiek op Dyantha. “Dat is de vrouw van een vriend van mij, dus ik kan er niets over zeggen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen