Bram Krikke haalt uit naar Frits Wester jr.: ‘Vreselijk saai’

Bram Krikke haalt in de nieuwste aflevering van zijn politieke programma op Videoland behoorlijk hard uit naar Fons Lambie. Hij heeft een heel interview met hem uit de show geknipt.

Bram Krikke en Fons Lambie © Videoland

Bram Krikke interviewt in zijn programma de twee politiek commentatoren van RTL Nieuws: Fons Lambie en Frits Wester. Het televisietalent blijkt Fons, door insiders ook wel Frits Wester jr. genoemd, echter behoorlijk saai te vinden. Sterker nog: hij vond hun gesprek zó slaapverwekkend, dat hij het uit de uitzending heeft geknipt.

Fons eruit geknipt

“Ik heb ministers mogen interviewen en ik heb nu een gesprek met Fons Lambie. Over naar de studio”, zo kondigt Bram het gesprek aan.

Vervolgens verschijnt Fons slechts een paar seconden in beeld, zonder geluid. “Fons Lambie, politiek verslaggever van RTL. Dit interview was alleen zó saai dat we hebben besloten om dit hele gesprek eruit te knippen.”

Frits wél aan het woord

Pijnlijk genoeg wordt Fons’ leermeester Frits Wester wél aan het woord gelaten. “Ik mag dus zometeen wellicht een vraag stellen aan de minister-president. Ik vind dat spannend. Heb je nog tips en tricks?”, vraagt Bram aan Frits.

Frits: “Denk nog wel even na over de eerste vraag, maar die is niet het belangrijkst. De tweede, derde, vierde en de laatste zijn het belangrijkste.”

Bram: “Heb ik de tijd om een tweede, derde en vierde vraag te stellen?”

Frits: “Ja hoor.”

De Bram Krikke Show kunt u bekijken via Videoland.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen