Op1-gast Imca Marina slaat keihard terug naar Arjen Lubach

Imca Marina, Helga van Leur, Lilianne Ploumen en Sander Schimmelpenninck: ze werden vrijdagavond in Op1 keihard in hun hemd gezet door gast op afstand Arjen Lubach. Imca slaat nu terug.

Imca Marina © Op1

Als enige Op1-gast besloot Arjen Lubach vrijdag om niet fysiek aanwezig te zijn, maar op afstand. Niet alleen omdat hij een gebroken been heeft, maar ook omdat hij niet tijdens de avondklok op pad wilde. De presentator deelde een sneer uit aan de gasten die wél aan tafel zaten en dus een ontheffing hadden gekregen voor de avondklok.

Arjen sneert naar Imca

Onomwonden liet Arjen weten: “Ik dacht: het is toch een beetje onnodig om tijdens een avondklok mijn eigen programmaatje te komen verkopen en te laten zien dat ik het wél waard ben om naar buiten mogen, dus dat is meteen ook om iedereen in de studio een beetje een slecht gevoel te geven.”

De gasten in de studio zaten er wat ongemakkelijk bij toen Arjen hen verweet zichzelf belangrijk genoeg te achten voor een ontheffing van de avondklok. Er werd in de studio niet op gereageerd, maar achteraf heeft RTL Boulevard een leuke relreactie gehaald bij Imca Marina, bekend van hits als ‘Imca, d’r stait ’n vrijer aan de deur’.

Imca sneert naar Arjen

Imca tegen de showrubriek: “Het Nederlandse volk moet er toch van kunnen genieten op afstand. Ik ga vanavond met een zak chips en hete melk berouw tonen dat ik bij Paul de Leeuw en Astrid was. (…) Ik wens Arjen veel succes – op afstand – vooral beterschap met de breuk en we zullen je ongenoegen missen lieverd.”

Tv-kenner Rob Goossens, de rijzende ster van De Telegraaf, vindt dat er voor beide kampen wel wat te zeggen is. “Het feit dat er zo massaal op gereageerd is, geeft natuurlijk wel aan dat hij een punt verwoordt wat heel veel mensen toch wel aanvoelen. Tegelijkertijd: het gesprek met hem ging twee keer mis, alleen omdat hij op afstand zat.”

Gemengde gevoelens

Rob heeft er gemengde gevoelens bij. “Als hij daar aan tafel had gezeten, had hij twee keer kunnen inbreken, waar dat nu niet mogelijk was, omdat hij nu niet in de studio zat. Dus wat dat betreft: het punt snijdt wel degelijk hout. Tegelijkertijd bewees hij met zijn afwezigheid dat het wel degelijk zin heeft om mensen in de studio neer te zetten.”

De Op1 van vrijdag ziet u hier terug, de RTL Boulevard van gisteren hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen