Arjen Lubach laat gebroken been zien in talkshow Op1: ‘Roze gips’

Arjen Lubach heeft zijn been gebroken en daarom was hij vrijdag niet fysiek, maar via een videocall te gast in de talkshow Op1. Hij liet zijn roze gips zien én deelde een sneer uit aan de gasten aan tafel.

Arjen Lubach © NPO

Paul de Leeuw had wat moeite met het uitspreken van Arjens naam. “Arjan is bij ons op afstand. Je bent thuis, Arjan, vanwege corona. Arjen, sorry. Arjen, Arjen, Arjen”, zo klonk zijn aankondiging.

Avondklok

Arjen: “We hadden nog zo geoefend, Paul.”

Paul: “Ja, excuus, Arjen. Je bent ook geblesseerd.”

Arjen: “Ja en vanwege corona. Ik dacht: het is toch een beetje onnodig om tijdens een avondklok mijn eigen programmaatje te komen verkopen en te laten zien dat ik het wél waard ben om naar buiten mogen, dus dat is meteen ook om iedereen in de studio een beetje een slecht gevoel te geven.”

Roze gips

Arjen: “Maar ik ben ook geblesseerd, want ik heb mijn been gebroken. Ik zal het even laten zien. Dit is mijn been.”

Astrid Joosten: “En je hebt voor roze gips gekozen?”

Arjen: “Dat heeft mijn vriendin gekozen. Die mocht kiezen.”

De reden dat Arjen in Op1 zat, is het feit dat zondag het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach begint. Heeft hij daar zin in? “Heel veel zin, absoluut. We hebben natuurlijk gezegd dat het een verkiezingsseizoen is, maar we kunnen het ook niet laten om over allerlei andere activiteiten te gaan praten. Ik heb er heel veel zin in.”

Fragment

Arjen Lubach in Op1:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen