Lucille Werner-slaughter Victor Vlam is tegen mensen met buikje

Amerikakenner Victor Vlam blijft voor spraakmakende momenten zorgen in de slecht bekeken 5 Uur Show op SBS 6. Nadat hij eerder Lucille Werner live op tv afslachtte, haalt hij nu uit naar dikke mensen.

Victor Vlam © SBS

Victor Vlam zit om de haverklap in De 5 Uur Show om over allerlei Amerikaanse politieke dingetjes te praten. Hij mengt zich af en toe ook in andere onderwerpen en komt dan met pittige meningen. Toen Lucille Werner een paar maanden geleden tegenover hem zat, ging hij bijvoorbeeld helemaal los. Hij staat sindsdien bekend als de Lucille Werner-slaughter.

Kamala

Ditmaal zat Victor in de show om samen met Shownieuws-ster Dyantha Brooks te praten over de nieuwe Amerikaanse vicepresident Kamala Harris. Zij sprak onder meer over het ‘normale’ imago van Harris. “Ik denk altijd dat dat soort dingen wel bewust zijn, zoals dat ze nu regelmatig op haar All Stars verschijnt, want dan is ze een gewone vrouw en niet te glamoureus en heel benaderbaar.”

Vervolgens begon Victor over het buikje van Kamala’s man. “Ze is redelijk sportief inderdaad, ja. We hadden het er van tevoren even over: ik vind haar man niet vreselijk sportief. Een beetje een buikje heeft-ie. Daar is op zich niets mis mee.”

Tegen dikke mensen

Presentatrice Carolina Lo Galbo kon Victors opmerking over ‘het buikje’ van Douglas Emhoff, zoals ‘de man van’ heet, niet helemaal plaatsen. “Dat maakt hem ook sympathiek, toch?”

Victor vervolgens: “Ja, maar ik heb altijd wel… Ik ben eigenlijk tegen mensen met een buikje.”

Het leidde in de studio tot behoorlijk wat verbazing. “Ho, ho, ho”, klonk het.

Dyantha: “Ik voel een nieuw onderwerp opkomen.”

Victor: “Ja, sorry!”

Caroline: “Laten we heel snel dit onderwerp afsluiten.”

Terugkijken

U kunt bovenstaande passage terugvinden in de laatste minuten van de woensdagse 5 Uur Show. U kunt die terugkijken op KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen