Gordon en hondje Toto weigeren aan te schuiven bij Eva Jinek

Eva Jinek heeft vorige week geprobeerd om Gordon en zijn heisahondje Toto aan tafel te krijgen, maar kreeg nul op rekest. Hij wil niet met zijn huisdier aan tafel, onthult Goor in De GorDonDiablo Show.

Eva Jinek en Gordon © RTL

Gordon heeft sinds vorige week een podcast met dj Don Diablo, een behoorlijk onverwachte combinatie. Het programma begon precies na het weekend dat er zo veel ophef was over het nieuwe hondje van de SBS 6-ster, dus hij was eventjes flink veel in de media. Ook Eva Jinek probeerde een graantje mee te pikken van alle ophef.

Valse voorwendselen

Eva probeerde Gordon onder valse voorwendselen naar haar televisiestudio te lokken, onthult Don Diablo. “Jij zei van tevoren al dat je onder de loep gelegd zou worden vanwege je uitspraken, maar wat ik vooral heel grappig vond onder andere is dat er dan een aanvraag komt van Jinek.”

Hij vervolgt: “Daar reageren we dan heel enthousiast op, waarna ze vervolgens zeggen: ‘Laat die Don Diablo maar thuis en kom dan maar alleen en praat dan eigenlijk alleen maar over je hond en dan mag je ook nog iets zeggen over je podcast.’ Dit is Nederlandse journalistiek, hè?”

Gordon: “Alsof ik verdomme met mijn hondje aan tafel ga zitten.”

Uiteindelijk had Eva Jinek het vorige week woensdag in haar uitzending wel over het hondje van Gordon, maar dan met dierenbeschermer Karen Soeters. Zij riep Gordon op om zijn Franse bulldog niet langer te promoten.

Vrolijk

Een week na alle ophef wil Gordon weer op de vrolijke tour. “Heel eerlijk denk ik dat heel veel mensen nu zitten te luisteren en denken van: ja, we zijn zo blij dat het een beetje vrolijk is en om te lachen is. Als je heel eerlijk bent – zonder doem te denken – denk ik dat we ook heel veel mensen hebben die niet zo rooskleurig meer kijken naar de toekomst.”

Soms wil Gordon zich afsluiten voor alle negativiteit van de (online) media. “Ik zat sowieso van de week te denken door al dat gezeik over die hond en over Gerard: hoe heerlijk zou het zijn als ik in één keer alles eruit haal. Hoe zou je leven er dan uitzien? Ik zou het niet meer lezen, ik zou het niet meer weten.”

Robot

In de nieuwste aflevering van De GorDonDiablo Show praat Gordon onder meer over de verkoop van zijn woning en zijn plannen om naar het buitenland te verhuizen. Ook bekent Gordon een verslaving te hebben. “Ik ben wel verslaafd aan mijn telefoon. Schermtijd: 8 uur en 35 minuten. Dat is best wel veel.”

De twee hebben het ook over artificial intelligence. Hoe ver moet je daarin gaan en wil je dat ook toelaten in je woning? Zou Gordon een robot in huis nemen? “Ik heb een hond genomen, daar heb ik al commentaar op. Laat staan een robot”, giert hij.

GorDonDiablo Show

De GorDonDiablo Show kunt u onderstaand beluisteren. De citaten over Toto bij Jinek hoort u vanaf 00:50:

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen