Gijs Groenteman vindt Carola Schouten een ‘lekker wijf’

Media Inside-ster Gijs Groenteman doet een Sander Schimmelpenninckje. Hij noemt de keurige ChristenUnie-politica Carola Schouten in zijn podcast Teun & Gijs Vertellen Alles een ‘lekker wijf’.

Gijs Groenteman en Carola Schouten © NPO

Gijs Groenteman beloofde zijn luisteraars een tijdje geleden dat hij uit de doeken zou doen wat hij nou precies een ‘lekker wijf’ vindt en die belofte komt hij na. “Ik geloof dat ik ooit heb beloofd dat ik zou uitleggen wat ik een lekker wijf vind, maar ik vind het zo Sander Schimmelpenninck worden”, sputtert hij eerst nog tegen.

Lekker wijf

Dan komt het hoge woord eruit. “Ik wil het wel zeggen – en we gaan het zometeen nog even over de christelijke slis hebben – maar het is Carola Schouten. Dat vind ik gewoon een lekker wijf. Ik vind haar heel mooi en ze heeft dat christelijke gereserveerde wat ik aantrekkelijk vind.”

Collega Teun van de Keuken: “Is er dan een soort fantasie dat ze haar haar losgooit en er een soort wild beest loskomt?”

Gijs: “Nee.”

Teun: “Oké, dat heb ik dan wel bij Carola Schouten.”

Fantasie

Gijs daarop: “Ja, maar ik fantaseer helemaal niet zo ver. Ik zie het gewoon in één visioen voor me. In een soort flits.”

De manier waarop Carola praat vindt Gijs woest aantrekkelijk. “Heel lang geleden heb ik ontdekt dat er veel christenen met een slis praten. Dat is dat ze hun tong voor in hun mond hebben. Dat zijn vooral vrouwen trouwens, maar Rutger Bregman heeft dat ook.”

De vrouw van Gijs Groenteman is overigens ook een bekende Nederlander: Aaf Brandt Corstius. Zij raakte onlangs in opspraak omdat ze tijdens de avondklok naar Eva Jinek toeging om over wandelen te praten.

Podcast

De podcast Teun & Gijs Vertellen Alles kunt u onderstaand beluisteren. De passage over de ‘lekkere’ Carola Schouten hoort u vanaf 37:40.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen