Evert Santegoeds verbaast zich over met geld strooiende Meilandjes

Net als Albert Verlinde verbaast ook Evert Santegoeds zich erover dat Martien Meiland zo met geld aan het strooien is. Hij merkt dat het geld tegen de plinten klotst bij de miljonairsfamilie.

Chateau Meiland © William Rutten

Evert Santegoeds kijkt net als Albert behoorlijk op van het nieuws dat de Meilandjes een villa hebben gekocht ter waarde van 2,7 miljoen euro in Noordwijk. Het is te merken dat de Meilandjes na een paar jaar werken voor Talpa geld genoeg hebben, want ze hebben echt te veel betaald voor die woning, zegt de Privé-hoofdredacteur in Shownieuws.

Overpriced

Het is ongekend, vindt Evert. “Het nieuws had sowieso geheim moeten blijven, want daar gaat de nieuwe serie over, maar in Noordwijk is het niemand ontgaan en daar is het ook het gesprek van de dag. Je hoort daar onder andere dat ze daar toch wel heel erg veel betaald hebben voor dat huis.”

Het gaat om 2,7 miljoen euro. “Nou, dat kan, want de huizen in Noordwijk zijn over het algemeen net zo duur als in Amsterdam met een enorme prijs per vierkante meter. Bovendien is Noordwijk heel erg in trek, omdat het een van de mooiste badplaatsen van het land is. Ze jagen natuurlijk zelf de prijs ook heel erg op, want de hele familie is daar huizen aan het kopen.”

Poot uitgedraaid

De Meilandjes zijn echter een poot uitgedraaid door de verkoper van de villa, de drummer van Kensington, vreest Evert. “De gemiddelde prijs is in Noordwijk 7.218 euro per vierkante meter en zij hebben zij 8.240 per vierkante meter betaald. Dat scheelt ruim 1.000 euro. Keer driehonderd, dan heb je dus drie ton te veel betaald.”

“Ik moet dan zeggen: het is een vraagprijs en vragen staat vrij. De drummer van Kensington biedt het aan en als je dan zegt: nou, ik wil het wel voor dat bedrag, dan moet je later niet zeuren.”

Rockefellers

In Noordwijk is men hoogst verbaasd dat de Meilandjes als een soort Rockefellers met hun portemonnee lopen te zwaaien, aldus Evert. “In Noordwijk verbazen makelaars en de plaatselijke bevolking zich over het gemak waarmee ze dat hebben betaald.”

“Het ziet er naar uit dat ze drie ton te veel hebben afgetikt en daar moet je toch aardig wat boekjes voor verkopen.”

De nieuwe kapitale villa van de Meilandjes kunt u bekijken op de website van Bekende Buren.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen