Erica en Martien Meiland sleutelen aan looks: cosmetische ingrepen

De steenrijke tv-familie Meiland gaat weer sleutelen aan hun uiterlijk. Nadat Maxime al eens haar neus liet verbouwen en Martien witte tanden kocht, staat er nog meer op de planning.

Erica Meiland © William Rutten

De Meilandjes hebben geld zat om het hele menu van de Bergman-kliniek af te gaan en daar maken ze dan ook gretig gebruik van. Hun nieuwste verbouwingswensen? Martien gaat zijn ultrawitte tanden een tintje minder wit laten maken en Erica wil de bloedvaatjes in haar gezicht aan laten pakken, vertelt ze in Veronica Magazine.

Regulier onderhoud

Dat van Martien wordt meegenomen bij het reguliere onderhoud, legt Erica uit. “Martien krijgt een paar nieuwe kronen boven. Die oude begonnen af te brokkelen, dus dat is onderhoud. Eerst wilde hij ze zo wit als sneeuw, maar dat wordt nu warm wit. Dan is hij weer zo knap.”

Daarna is Erica zelf aan de beurt. “Zelf zou ik mijn couperose weg willen laten halen, maar verder ben ik meer van het natuurlijke. Het enige wat ik mis, is de kapper; ik heb uitgroei en een matje in mijn nek.”

Tv-miljoenen

Heel ijdel is Erica niet. “Als er gedraaid wordt, heb ik nooit zin om wat te doen, maar als ik mezelf dan op beeld terugzie, denk ik: o, wat erg. Dus een beetje ijdel ben ik wel, maar ik ben er te lui voor om er wat aan te doen. Beetje föhnen, make-up op en klaar. Het is reality, hè? What you see is what you get.”

Alle gekheid op een stokje: met die cosmetische behandelingen valt het natuurlijk reuze mee. Waar geven de Meilandjes wél hun tv-miljoenen aan uit? “We zijn niet zo van het geld over de balk smijten. Het enige waar wij geld aan uitgeven, zijn huizen. Verder heb je geen financiële zorgen, dat is lekker.”

Lees ook

Dochter Maxime vertelt in het artikel ‘Ka-ching: nieuwe tanden Martien Meiland kostten 20.000 euro‘ over de dure tanden van haar vader. “Die stonden vroeger echt schots en scheef omdat hij nooit een beugel had gedragen. Echt geen gezicht. Op een dag was hij er klaar me een zei hij tegen mama: ‘Ik wil mijn tanden laten doen.'”

Zelf liet ze dus haar neus aanpakken: “Ik had als kind een enorme Meiland-neus, zoals Montana dat ook heeft.”

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen