Ka-ching: nieuwe tanden Martien Meiland kostten 20.000 euro

Martien Meiland heeft maar liefst 20.000 euro uitgegeven aan zijn nieuwe tanden, een jaarinkomen voor mensen die het minimumloon verdienen. Dat onthult dochter Maxime Meiland in weekblad Privé.

Martien Meiland © William Rutten

De koning van SBS 6 shinet momenteel van de buis af met zijn perfecte gebit, maar dat is niet altijd zo geweest. “Die stonden vroeger echt schots en scheef omdat hij nooit een beugel had gedragen. Echt geen gezicht. Op een dag was hij er klaar me een zei hij tegen mama: ‘Ik wil mijn tanden laten doen, maar ik wil ook een zwembad’”, zegt Maxime.

Kiezen

Martien Martien was destijds nog niet zo steenrijk als nu, dus er moest een keuze gemaakt worden. “Daarop koos hij toch maar voor nieuwe tanden a 20.000 euro, waarna hij opnieuw over dat zwembad begon. Blijkbaar had mijn moeder destijds geen ruggengraat, want ook dat is er daarna gekomen.”

De Meilandjes hebben totaal geen moeite met cosmetische ingrepen. Zelf heeft Maxime haar neus laten verbouwen. “Ik had als kind een enorme Meiland-neus, zoals Montana dat ook heeft. Op mijn zeventiende begon ik me er ineens aan te ergeren en wilde ik er iets aan laten doen.” Zo geschiedde: maandenlang bleef Maxime binnen om te herstellen.

Opgespoten lippen

Het gaat inmiddels zó ver dat de Meilandjes nu overal botox en fillers in zien. Zelfs de nieuwe vriend van Maxime, cameraman Leroy Molkenboer, werd verdacht.

Leroy: “Vrij in het begin vroeg Martien bijvoorbeeld al of ik mijn lippen had laten opspuiten. Ik kan je zeggen: dat is niet het geval.”

Maxime: “Papa denkt altijd dat als iets mooi is, het dan wel nep móet zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen