Dieetmiljonair Sonja Bakker: ‘Iedereen gelijk aan elkaar op Ibiza’

Ibiza is een beetje de belichaming van waar veel mensen zich aan ergeren bij BN’ers: het gekliek, het oppervlakkige, de dikdoenerij. Sonja Bakker ziet dat echter helemaal anders.

Sonja Bakker © RTL

Sonja Bakker vindt het héérlijk op Ibiza en stelt dat het eiland één van de weinige plekken is waar iedereen helemaal gelijk is aan elkaar. Vertel dat maar aan Mien uit Assen die stijl achterover slaat als ze in de Blue Marlin alleen op het strandbedje mag plaatsnemen als ze minimaal 500 euro wegklokt. Koekoek!

Iedereen gelijk

Dieetmiljonaire Sonja denkt in haar bubbel dat er geen onderscheid is op Ibiza. “Ik heb veel van de wereld gezien, maar Ibiza is echt mijn thuis. Het maakt niet uit of je slechts een mondharmonica en een trommel bezit, of komt aanrijden in een dure auto, iedereen is hier gelijk”, vertelt ze in de Beau Monde.

Ibiza is volgens Sonja een heerlijke plek om te leven. Ze is er neergestreken om bij te komen van de mediaheisa over haar nogal explosieve liefdesrelatie. “Het is een harmonieus eiland, alles mag, niets hoeft. Het leven hier kost me weinig energie. En dat is fijn, want ik moet opladen.”

Werkplannen

Sonja is op Ibiza lekker aan het nadenken over wat ze de wereld nog meer wil gunnen. “Mijn laatste boek ‘Streetfood met Sonja’, over kleine hapjes, zowel Thaise wok als Indiase curry’s of mini hamburgers, ligt nog steeds in de winkel en doet het goed. Ik hoop weer een nieuw boek te maken.”

“Een thema heb ik nog niet. Dat komt in de zomer vanzelf. Dan lig ik op mijn strandbedje of maak een mooie wandeling en is het ineens ‘plop’ en valt het kwartje. Daarnaast zijn er andere werk – plannen, maar daar mag ik nog niets over zeggen”, besluit Sonja, die zich heeft laten verbouwen tot een soort uit de kluiten gewassen Lauren Verster.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen