RTL 4 kan voortaan stuk minder rekenen op Chantal Janzen

Chantal Janzen laat zich voortaan een stuk minder voor het karretje spannen van RTL 4. Ze gaat veel selectiever worden in de presentatieklussen die ze aanpakt. Dat zegt ze vandaag in De Telegraaf.

Chantal Janzen © William Rutten

Door de coronapandemie is Chantal Janzen nog meer van het gezinsleven gaan genieten en dat wil ze behouden. “Ik was iemand die altijd ‘ja’ zei, want ik ben een loyale hond en vind mijn werk heel erg leuk. Als RTL zei: ‘Chantal, we zitten omhoog met een programma,’ deed ik het meteen.”

Luxepositie

Chantal stond daardoor vaker dan ze wilde op de set. “Dan stond ik weer om zes uur ’s ochtends thuis trommeltjes te maken en kwam ik met nat haar gehaast op de locatie aan. Dat doe ik niet meer. Ik heb meer focus gekregen.”

Ze hoeft niet meer zo nodig van alles te doen, aldus Chantal. “Ook door de mensen om me heen die het zo pittig hebben met hun gezondheid, denk ik steeds vaker: ik zit in de luxepositie dat ik kan kiezen, laat ik dan zo vaak mogelijk doen wat mij plezier brengt. Ik was altijd aan het rennen, nu stop ik ook om te genieten.”

Klagen

Voor al die RTL-miljoenen nog lekker selectief zijn ook: gelukkig beseft Chantal zich zelf ook dat ze in een enorme luxepositie verkeert.

Ze hekelt dan ook collega’s die dat niet inzien. “Ik word onpasselijk van collega’s die klagen dat corona zo verschrikkelijk is omdat hun winkel niet loopt of hun vakantie niet doorgaat. Dan denk ik: je bent verdomme miljonair en woont in een villa, er zijn mensen die driehoog achter zitten met zes kinderen!”

Het Telegraaf-interview met Chantal Janzen kunt u hier lezen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen