Martien Meiland mengt zich in coronadebat, wil Kruidvat dicht

Ook Martien Meiland heeft een mening over de coronamaatregelen. Met de avondklok kan hij prima leven, maar wel wil hij dat de schoenenwinkels opengaan. De Kruidvat mag van hem wél dicht.

Martien Meiland © RTL

Elke BN’er heeft tegenwoordig overal een mening over in vrijwel elk programma op televisie. Martien Meiland zat gisteren aan de talkshowtafel van Eva Jinek en werd gevraagd wat hij eigenlijk van de coronamaatregelen vindt. Zo blijkt hij weinig moeite te hebben met de avondklok.

Martien wil Kruidvat dicht

Martien vindt de avondklok een heel fijne coronamaatregel, omdat hij er geen last van heeft. “Ik vind het helemaal niet erg die avondklok. Nee, hoor. Wat moet je nog na negenen op straat? Wij zitten lekker binnen, lekker met een bakkie en tv aan. Nee hoor, prima. Van mij mag het nog wel een halfjaar duren.”

Wel is hij boos over de winkelsluiting. “Ik vind het wel ingewikkeld dat de winkels zo lang dichtblijven. En dat sommige winkels wel open zijn en sommige niet ook. Zo’n Kruidvat is open en dan denk ik: waarom? Voor de aspirine moeten ze de apotheken opendoen, maar die winkels moeten gewoon dicht.”

Schoenenwinkels wél open

Waar Martien de Kruidvat dicht wil, wil hij de schoenenwinkels juist open. “Bijvoorbeeld zo’n bakkerij bij ons in Hengelo: daar mogen drie mensen naar binnen, maar dan heb je een heel schattige schoenwinkel en dan denk ik: waarom gooien ze die schoenwinkel ook niet voor drie mensen open? Dat vind ik raar allemaal.”

Eva Jinek daarop: “Ja, de logica is moeilijk soms te ontwaren daarvan.”

De Van Haren open en de Kruidvat niet… De logica is soms inderdaad moeilijk te ontwaren.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen