Bram Moszkowicz vindt Aaf Brandt Corstius vreselijk hooghartig

Bram Moszkowicz vindt dat Aaf Brandt Corstius zich vreselijk hooghartig gedragen heeft in de studio van Koffietijd. Het is typisch het gedrag van een Volkskrant-columnist, stelt hij.

Aaf Brandt Corstius © Koffietijd

Aaf Brandt Corstius zat vorige week samen met Marc-Marie Huijbregts in Koffietijd om hun nieuwe podcast te promoten. Aan het begin van het gesprek liet Aaf direct blijken werkelijk nooit naar Koffietijd te kijken. Ze was namelijk hoogst verbaasd over de bos bloemen die op tafel lag, terwijl dat het handelsmerk is van Koffietijd.

Afdalen naar Loretta

Bram Moszkowicz wordt er een beetje misselijk van. “Als ik het zo zie – want ik zie het nu – dan doet die Aaf alsof ze een beetje moet afdalen naar het niveau van Loretta Schrijver. Zo komt het bij mij over. Ze heeft waarschijnlijk dat hele programma nog nooit gezien. Het is natuurlijk iemand die een column in de Volkskrant schrijft”, zei hij gisteren in Shownieuws.

Presentatrice Tooske Ragas: “Dat is een aanname. Dat weet je niet, Bram.”

Niet chic

Bram: “Dat weet ik niet, maar wacht even Tooske. Ik weet het niet? Ik weet het wel. Ze schrijft een column in de Volkskrant.”

Tooske: “Nou en?”

Bram: “Ja, nee maar, dat is nou niet iemand die zal toegeven dat ze elke dag naar Koffietijd kijkt, want dat is niet chic in die kringen en dat merk je nu.”

Koffie-fittie

Albert Verlinde vindt het vooral opvallend dat Aaf de houding van Loretta in haar podcast ‘vijandig’ noemt. “Hoe kun je nu ruzie krijgen met Loretta Schrijver? Dat kan helemaal niet. Ze liet natuurlijk een beetje merken dat ze dat programma nog nooit gezien had.”

Het bewuste Shownieuws-fragment met Bram kunt u onderstaand terugzien:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen