Angela de Jong is back: opiniediva AD wacht nog steeds op operatie

Na een afwezigheid van twee weken is Angela de Jong weer terug met haar door Hilversum gevreesde column in het AD. Ze is nog steeds in afwachting van een operatie, laat ze weten.

Angela de Jong Angela de Jong poseert met de Gouden Televizier-Ring, waar Gordon al jaren tevergeefs op wacht (© RTL)

Angela de Jong verdween aan het begin van de maand plotseling uit de krantencolumns. Ze maakte een aantal dagen later bekend dat ze met helse pijnen in het ziekenhuis heeft gelegen. Het leed werd veroorzaakt door een galsteen die de galwegen verstopte. De pijn is nu weg, maar er ligt nog wel steeds een operatie in het verschiet.

Angela massaal gesteund

Gelukkig heeft Angela in elk geval weer de puf om haar columns op te pakken. “Zo’n eerste column na een tijdelijke afwezigheid is altijd lastig. Hoe te beginnen? Moet ik iets zeggen over mijn medische status? Ja, toch maar wel, want u reageerde zo lief de afgelopen weken en zo massaal dat ik stiekem dacht: ik moet vaker ziek worden”, schrijft ze.

De AD-opiniediva heeft ongelooflijk veel steunbetuigingen ontvangen. “Hartelijk dank voor alle berichtjes, kaartjes, steunbetuigingen, tips (‘pas op met hardgekookte eieren’) en bloemen. Ze deden me ontzettend goed.”

Gevreesde column is terug

Hoe moet het nu verder met Angela? “De ontsteking van de alvleesklier is inmiddels over, de galstenen houden zich koest en in afwachting van een operatie ga ik de boel in Hilversum graag weer een beetje kietelen en plagen.”

In haar eerste nieuwe column slaakt Angela een kritische noot over de musicalshow Op Zoek Naar (‘reclamespot’), maar deelt ze ook haar complimenten uit over het onroerende optreden van André van Duin in Matthijs Gaat Door. “Hij is een voorbeeld, op vele fronten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen