Ria Valk verbijsterd: ‘Op1 wilde over mijn nieuwe relatie praten’

Ria Valk was hoogst verbaasd toen ze eerder deze maand een uitnodiging kreeg voor de journalistieke talkshow Op1. Wat bleek? Ze wilden in de uitzending over haar liefdesleven praten.

Ria Valk © Omroep MAX

Het leidde tot enige verbijstering bij de 80-jarige Ria Valk. “Onlangs heb ik aan een blad verteld dat ik een nieuwe vriend heb. Toen belde er iemand van het NPO-programma Op1 of ik aan tafel wilde komen zitten om te praten over Valentijnsdag. Nou, dat heb ik dus niet gedaan”, onthult ze in het tijdschrift Party.

Ria in Op1?

Ria vindt het een vreemd podium om over haar liefdesleven te praten en bovendien zoekt ze helemaal niet de publiciteit met haar nieuwe relatie. “Ik had er geen zin in en mijn partner wil niet in de publiciteit.”

Ze vindt het tegenwoordig helemaal niet lastig meer om nee te verkopen. “Sowieso maak ik me nergens meer druk over. Ik zeg ook vaker ’nee’. Als ik ergens geen zin in heb, dan doe ik het niet.”

Toyboy

Al met al is er niet veel bekend over de nieuwe vriend van Ria, behalve dat hij maar liefst tien jaar jonger is. Het gaat om Hans. Hij was de man van haar goede vriendin Wil, die vorig jaar is overleden aan corona. “We gingen elkaar steeds vaker bellen en zien, en nu hebben we een relatie.”

Samenwonen zit er echter niet in. “Nee joh, ben je mal. Hij woont hier twee straten verderop”, zegt ze. “Ik moet er niet aan denken om altijd samen te zijn. Bovendien: ik ga geen onderbroeken en sokken meer wassen van een man hoor.”

Tijd voor MAX

Waar ze Op1 afsloeg, was Ria onlangs wél te gast in Tijd voor MAX. Ze schoof aan in de talkshow omdat er een TV Monument aan haar was gewijd. De uitzending kunt u hier terugzien, onderstaand ziet u een fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen