Amanda Balk en Dyantha Brooks leggen conflict bij: ‘Gaan elkaar zien’

Prachtig nieuws: jeugdvriendinnen Amanda Balk en Dyantha Brooks hebben hun conflict bijgelegd per WhatsApp. Ze gaan elkaar na de coronacrisis weer een keertje zien, aldus de Shownieuws-ster.

Amanda Balk en Dyantha Brooks © Shownieuws

Jarenlang waren Amanda en Dyantha besties van elkaar, totdat De Gouden Kooi-beroemdheid ineens heel erg kritisch werd benaderd in Dyantha’s programma Shownieuws. He-le-maal over de zeik was Amanda: het resulteerde in een jarenlang conflict tussen beide dames. Dat conflict is nu gelukkig weer bijgelegd.

Einde vriendschap

Dyantha onthulde het verhaal over haar ruzie met Amanda vorige week in de podcast van Shownieuws. “Ik deelde dit verhaal dus in de podcast, daar kwamen allerlei artikelen over online en ik kreeg een appje van Amanda.”

Wat stond er in dat appje? “De strekking van haar berichtje was: ‘Ik lees in het artikel dat het einde vriendschap zou zijn. Jij en ik weten toch allebei wat we van elkaar vinden? We hebben elkaar altijd mooie mensen gevonden, ook qua hart. Dat zit helemaal goed en ik hoop je snel na deze rotperiode van corona weer te zien.'”

Relatie hersteld

Verder vindt Dyantha het geestig dat het voor veel mensen een verrassing was dat ze elkaar zo goed kenden. “Ik kreeg heel veel reacties van mensen die zeiden: ‘Ik had niet verwacht dat jij en Amanda vriendinnen zouden zijn, dat wist ik helemaal niet.'”

“Vriendinnen? Wij kennen elkaar, we komen uit Amsterdam-Noord, gingen naar dezelfde school en hebben altijd goed contact gehad. Het is jammer dat je iemand dan na al die jaren niet meer spreekt en dat is nu hersteld.”

Shownieuws-podcast

De Shownieuws-podcast met Bart Ettekoven en Dyantha Brooks kunt u onderstaand beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen