Frits Sissing wil minstens miljoen kijkers op plek Heel Holland Bakt

Frits Sissing hoopt dat hij zondagavond minstens een miljoen kijkers overhoudt op de plek van Heel Holland Bakt. Hij zou het niet best vinden als hij onder de miljoengrens uitkomt.

Frits Sissing © Elvin Boer

Heel Holland Bakt was de afgelopen maanden weer een doorslaand succes op de zondagavond van NPO 1. De finale wist afgelopen weekend maar liefst 3,8 miljoen kijkers te vermaken: een topscore. Publiekelijk legt Frits Sissing de lat voor zichzelf – heel handig – erg laag: hij wil er zondag met zijn show Op Zoek Naar Maria minstens een miljoen overhouden.

Frits wil een miljoen

Ondanks zijn plekje op de NPO 1-zondag, rekent Frits zich niet rijk. “We stappen in de grote schoenen op de plek van Heel Holland bakt. Maar ik heb wel het idee dat veel mensen er zin in hebben. Wat kijkcijfers betreft: ik ben blij met alles boven het miljoen. Anders zouden we het ook niet goed doen”, zegt hij vandaag in De Telegraaf.

Frits hoopt van harte dat hij alle kijkers weet te enthousiasmeren met de musicalshow. “Ik hoop dat de kijkers zich zondag realiseren hoeveel ze het theater missen. Niet om dat gemis erin te wrijven, maar hen aan te moedigen zo snel als het weer kan een voorstelling te bezoeken.”

Los in juni?

Op Zoek Naar Maria gaat op zoek naar de hoofdrolspeelster voor de terugkeer van de musical The Sound of Music. De première staat gepland voor juni, maar mogen we dan überhaupt ons huis weer uit?

“Aan Stage Entertainment zal het niet liggen, zij hebben de voorstelling zo coronaproof mogelijk gemaakt. Zodra het maar even kan, zal deze musical als een van de eerste kunnen beginnen.”

Op Zoek Naar Maria is zondagavond om 20.25 uur te zien op NPO 1, recht tegenover de Chinezenshow van NPO 2, Beat the Champions op RTL 4 en Frank Visser op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen