Voorspelling over zelfmoordpoging Thierry Baudet uit VI geknipt

Een voorspelling over een zelfmoordpoging door Thierry Baudet is uit de nieuwjaarsspecial van Veronica Inside geknipt. Dat heeft presentator Wilfred Genee gezegd op Radio Veronica.

Thierry Baudet en Liesbeth van Dijk © RTL

SBS 6 zond zaterdagavond het programma De VI Meestervoorspellers uit, waarin de mannen van Veronica Inside voorspellingen deden over het nieuwe jaar 2021. Een belangrijk onderdeel van het programma was het bekende tv-medium Liesbeth van Dijk, die zich over allerlei onderwerpen mocht uitlaten.

Thierry Baudet

Liesbeth deed tijdens de opnames ook een heftige voorspelling over Thierry Baudet, maar die is uit het programma geknipt. “Er was een opmerkelijk moment met Liesbeth van Dijk en die zei heel opmerkelijke dingen, waarvan er heel veel uitgeknipt is”, aldus Wilfred.

Wat zei ze dan? “Ze zei onder andere dat ze verwacht dat Thierry Baudet zelfmoord gaat plegen of dat hij zichzelf iets gaat aandoen. Dat vond ik ook een heftige voorspelling, maar ze zei het wel allemaal. We zaten er zelf ook heel verbaasd naar te kijken. Toen dacht ik wel: wat gaan ze hier nou mee doen? Dat heeft het verder niet gehaald.”

Gelukkig voor Thierry helpt het dat Liesbeth niet bepaald geloofwaardig is. Zo voorspelde ze tijdens de uitzending van De VI Meestervoorspellers ook hoge kijkcijfers voor het programma, terwijl de show een flop bleek. “Ze riep ook dat het twee miljoen kijkers gingen worden en toen wisten we zeker: die zit er volledig naast”, aldus Wilfred zelf.

Ook grappen over John eruit

Niet alleen de bizarre voorspelling over Thierry Baudet, maar ook grappen over John de Mol zijn eruit geknipt. “Het had sowieso live gemoeten. We hadden drie uur materiaal opgenomen en daardoor werden er heel veel dingen uitgeknipt. Alle grappen over John de Mol waren eruit geknipt.”

Het is wel heel apart, vindt Wilfred. “John was ook bij die uitzending aanwezig en dan merk je toch dat er een bepaald soort spanning bij heel veel mensen op de vloer heerst. Iedereen doet dan extra zijn best enzo.”

Columnist Jan Dijkgraaf reageert cynisch op het nieuws dat grappen over John de Mol eruit zijn geknipt. “En die over Johnny hadden ze vast zelf al gecensureerd”, sneert hij.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen