Veronica Inside-paragnost Liesbeth van Dijk zakt keihard door het ijs

Paragnost Liesbeth van Dijk zat gisteren in de nieuwjaarsspecial van Veronica Inside om voorspellingen te doen over 2021, maar zakt nu – een ochtend later – al keihard door het ijs.

Liesbeth van Dijk © Veronica

Liesbeth van Dijk mocht over allerlei onderwerpen voorspellingen doen, maar daar kunnen we haar pas na de volgende jaarwisseling op afrekenen. Toch deed ze één voorspelling waarmee ze nú al door de mand valt: ze voorspelde namelijk dat de uitzending waar zij in zat, de nieuwjaarsspecial van Veronica Inside dus, een kijkcijferhit zou worden.

Geen kijkcijferhit

Een ochtend later is duidelijk dat De VI Meestervoorspellers alles behalve een kijkcijferhit genoemd kan worden: met 487.000 kijkers (7,4 procent) scoorde het programma gisteren flink onder het zendergemiddelde van SBS 6. Op hetzelfde moment wisten maar liefst vier tv-zenders méér kijkers te bekoren en dat is natuurlijk wel een fikse tegenvaller.

Het lijkt sowieso een beetje alsof Veronica Inside zijn ‘magic touch’ verloren heeft na de racismerel afgelopen zomer. Ook de reguliere uitzendingen van Veronica Inside zijn niet langer de kijkcijferhits die het vroeger waren en dat terwijl vrijwel alle tv-programma’s momenteel flink profiteren van de coronabonus, van mensen die thuiszitten vanwege de lockdown.

Liesbeth stellig

De VI-nieuwjaarsspecial was dus geen succes. En dat terwijl Liesbeth van Dijk behoorlijk stellig was. “Ik durf zomaar een kleine voorspelling te doen: op 2 januari wordt dit uitgezonden? Dit wordt dan een kijkcijferhit. Ik heb het gevoel dat als je dan de dag erna kijkt naar de kijkcijfers, dat we hoog scoren. Let maar op mijn woorden”, riep ze.

Liesbeth voorspelde ook dat de mannen van VI aan het eind van dit jaar nog steeds samen op televisie zijn. Daar dachten de mannen zelf overigens net zo over. “Ik laat mijn twee gabbers nooit in de steek”, zei Johan Derksen. “Natuurlijk man, wat hebben wij te klagen ouwe reus”, vulde René van der Gijp aan. En Wilfred Genee: “Ik denk het zelf ook.”

Fragment

Het bewuste fragment:

De VI Meestervoorspellers kunt u terugzien op KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen