Bridget Maasland en Rob Goossens negeren Eva Jinek: ‘Ze kan boom in’

Het lijkt wel alsof RTL Boulevard nóóit leert van zijn eigen fouten: wederom houdt de showrubriek groot shownieuws onder de pet om zijn eigen mensen te beschermen.

Rob Goossens en Bridget Maasland © RTL

Het is ontegenzeggelijk dé grote showbizzrel van dit moment: Eva Jinek heeft in niet mis te verstane bewoordingen uitgehaald naar haar eigen RTL-collega’s Bridget Maasland en Rob Goossens. Ze vindt dat zij ‘broddelwerk‘ hebben afgeleverd in RTL Boulevard en dat zij zichzelf hebben gediskwalificeerd door te suggereren dat de zwanger zou zijn.

Boulevard negeert Jinek

Het is de eerste keer in haar carrière dat Eva Jinek zó hard uithaalt naar tv-collega’s. Als er niemand van RTL Boulevard bij betrokken was geweest, dan had het sowieso in de uitzending gezeten. Nu het twee Boulevard-prominenten zijn die door Eva worden terechtgewezen, Bridget en Rob dus, horen we helemaal niets van de showrubriek.

Het zit RTL Boulevard kennelijk zó hoog dat zij door de eigen zendercollega Eva Jinek een ‘roddelprogramma’ zijn genoemd, dat het nieuws maar uit de uitzending is gehouden. En dat terwijl Bridget en Rob gisteren wél gezamenlijk aan de desk stonden van het programma. Behoorlijk laf dus.

‘Ze kan de boom in’

Rob houdt het bij een korte reactie op Twitter, waarin hij behoorlijk fel uithaalt naar Eva. “Ze kan de boom in”, laat hij onomwonden weten.

Daarop merkt ene Dirk-Jan op: “Nou Rob, ze heeft wel een punt hoor. Broddelwerk is toch echt iets wat vaker bij jou voorkomt. Je compenseert dat met een flinke dosis arrogantie, maar de feiten liegen niet.”

Rob: “Jij krijgt drie panda’s voor je volgende verjaardag!”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen