‘Sven Kockelmann gaat aan de slag als presentator van Op1’

Sven Kockelmann wordt alsnog een van de presentatoren van de talkshow Op1. Hij gaat samen met Talitha Muusse de zondageditie presenteren. Dat melden betrouwbare bronnen aan RTL Boulevard.

Sven Kockelmann © Jinek

Het verbaast tv-critici al tijden dat Sven Kockelmann nooit onderdeel is geworden van Op1. De NPO hield zijn aanstelling tegen omdat hij niet ‘likeable’ genoeg zou zijn. “Ik denk dat ik tweeënhalve minuut op een lijstje stond, maar de leiding van de NPO vindt mij niet likeable genoeg, heb ik teruggehoord”, zei hij voorafgaand aan de start van Op1.

Sven alsnog in Op1

Nu mag Sven volgens Boulevard alsnog aanschuiven aan de kop van de Op1-tafel. “Er komt een nieuw presentatieduo aan voor Op1. We hebben uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat Sven Kockelmann en Talitha Muusse binnenkort de zondag voor hun rekening gaan nemen”, aldus Boulevard-host Luuk Ikink.

Het is nog niet officieel bevestigd. “De KRO-NCRV wil daar nog niets over kwijt. Talitha hebben we kort gesproken, die lacht het een klein beetje weg, maar kan het ook niet ontkennen. Sven was niet bereikbaar voor commentaar.”

Mooi duo

Tv-kenner Rob Goossens juicht het toe. “Zeker een mooi duo en een mooie geslaagde missie van KRO-NCRV. Die wilden Sven Kockelmann zó graag op die plek hebben dat zij hem ook heel vaak naar Jinek hebben gestuurd. Dan gaat hij shinen bij Jinek en dat doet dan toch een beetje pijn.”

Luuk Ikink: “Dat was ook zo. Mensen riepen echt van: ‘Wanneer komt hij met een talkshow?’”

Rob: “Het is gelukt dus blijkbaar.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen