Patty Brard op één lijn met Lexmond-zusjes: ‘Hele jaar wordt onstuimig’

Patty Brard begrijpt de ophef over de Lexmond-zusjes niet. Zij leest hun maankalender elke dag en heeft begrepen dat de Capitool-bestorming slechts het begin is van een onrustig jaar.

Patty Brard © Shownieuws

Lieke van Lexmond en haar zus Jetteke hebben een zweverige maankalender op de markt gebracht. In het kader daarvan riepen ze donderdag in De 5 Uur Show dat de bestorming van het Capitool in Washington te verklaren is door de stand van planeet Mars. Ze werden uitgelachen op internet, maar volgens Patty Brard klopt dat verhaal gewoon.

Pijnlijk

Het fragment werd gisteren getoond in Shownieuws, waarna presentatrice Dyantha Brooks opmerkte: “Het is toch een beetje pijnlijk dit, Patty.”

Patty: “Waarom is het pijnlijk?”

Dyantha: “Nou ja, we hadden vroeger wel dat in de bladen stond van: ‘Het wordt een goede maand en de financiën lopen op’, maar ik vind het wel pittig om te zeggen dat je dit (de bestorming van het Capitool, red.) wel een beetje kan rijmen met wat er in de sterren staat.”

Onstuimig

Daar is Patty het niet mee eens. “Nou, ik zal je zeggen: als je je er een beetje in verdiept dan weet je dat dit hele jaar een heel onstuimig jaar wordt. Het wordt het jaar van de verandering. Ja, maak je borst maar nat. En als wij onze aarde nog een beetje in tact willen houden, zullen we die veranderingen echt moeten omarmen.”

Ze vervolgde: “Als jullie dat nu gaan vertalen als: euheuhehu, twee zusjes brengen een kalender uit, dan vind ik dat heel erg sneu. Ik heb die kalender liggen en er wordt gewoon elke dag uitgelegd hoe de sterren staan en wat dat doet met de energie.”

Keukenblad

Patty heeft erg veel vertrouwen in de kennis van de Lexmond-zusjes. “Ik heb hem op het keukenblad liggen en ik sla hem echt elke dag om. We moeten hier iets relaxter over zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen