Zusjes Van Lexmond verklaren Capitool-bestorming: ‘Komt door Mars’

De zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond, die een eigen maankalender hebben uitgebracht, denken dat de bestorming van het Capitool in Washington te maken heeft met de stand van planeet Mars.

Lieke van Lexmond © De 5 Uur Show

Veel BN’ers hebben al hun licht laten schijnen op de ontwikkelingen in Washington en de ietwat ontspoorde zusjes Van Lexmond doen er nu een schepje bovenop. Het komt volgens hen allemaal door de stand van planeet Mars. “Gisteren verplaatste Mars naar Stier en dat is toch echt wel een pittige transitie”, zei Jetteke gisteren in De 5 Uur Show.

Transitie

Als Mars naar Stier gaat, wat dat ook mag betekenen, gaat het hek volgens Jetteke van de dam. “Dan zie je zoiets als wat we gisteren hebben gezien op het nieuws. Voor ons komt dat dan gek genoeg ook wel als een shock, maar als je het dan weer combineert met de transitie van de planeet, dan verbaast het me ook eigenlijk niet.”

Lieke voegt daaraan toe: “Ja, we zijn natuurlijk hier op aarde en er zijn ongelooflijk veel planeten. Alle planeten die bewegen ook en die hebben allemaal hun eigen energie hier op aarde. Het klinkt in het begin allemaal heel zweverig, maar het is eigenlijk juist boerenwijsheid.”

Natuurkunde

Het is dat het hartje winter is, anders zou je denken dat deze vrouwen een pittige zonnesteek hebben opgelopen. Volgens Lieke houden ze echter een heel plausibel verhaal. “Des te meer je je erin gaat verdiepen, des te meer je ook voelt dat het onontkomelijk is en eigenlijk natuurkunde en wetenschap is.”

Koekoek.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen