Patricia Paay over labiele RTL-ster Rogier: ‘Roem naar hoofd gestegen’

Patricia Paay denkt net als veel anderen dat de roem Rogier Smit naar het hoofd is gestegen. Ze vindt het heel erg zonde dat er daardoor zo’n smet is gekomen op RTL’s tv-duo Frank en Rogier.

Patricia Paay en Rogier Smit © Shownieuws, Koffietjid

Het is RTL’s grootste miskoop van 2020: het voormalige SBS-duo Frank Jansen en Rogier Smit. Na één RTL-reeks begon Rogier zich ongelooflijk ordinair te gedragen in de media. Hij begon sterallures te vertonen en dat leidde tot ergernis bij echtgenoot Frank. Rogier besloot de ruzie in de media uit te vechten en stuurde bijvoorbeeld Franks rekeningafschriften naar de Privé.

Jammer

Patricia vindt het onbegrijpelijk dat Rogier zijn tv-duo zo veel schade heeft berokkend. “Ik vind het zo jammer. Ze gingen zo lekker en dan zie je toch weer dat mensen die niet echt heel lang over een carrière hebben gedaan het gewoon niet aankunnen. Die heeft het gewoon niet begrepen.”

Ze zijn te snel bekend geworden, denkt Patricia. “Ik denk dat Frank daar niet zo’n last van heeft, maar Rogier begon gewoon vervelend te doen en dat is jammer, want het was hartstikke leuk. Ze gaan het zelf geloven, dat soort mensen, en dan gaat het kapot. Dan gaat het niet goed. Tante Patricia heeft gesproken.”

RTL gaat door

Vorige week meldde Albert Verlinde nog in Shownieuws dat RTL 4 ondanks alles doorgaat met het schandaalduo Frank en Rogier. “Ze hebben vorige week met z’n tweeën bij RTL gezeten, bij Peter van der Vorst, om te praten hoe het nu verder moet en hoe het contract wordt ingevuld.”

“Dat is een goede bijeenkomst geweest. Ze kunnen weer met elkaar praten en door één deur.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen