‘Nerd’ Rob Goossens volstrekt belachelijk gemaakt in De TV Kantine

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard en De Telegraaf, is gisteren voor het eerst gepersifleerd in De TV Kantine. Hij werd volstrekt belachelijk gemaakt. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4.

Rob Goossens © RTL

De TV Kantine persifleerde in zijn seizoensopener onder meer het programma RTL Boulevard. De Marieke Elsinga-imitatie richtte zich op een gegeven moment tot de Rob Goossens-imitatie. “Om de boel nog eens flink aan te dikken, laten wij een nerd-achtig journalistje met een net iets te hoge ademhaling de feiten uit zijn verband rukken. Rob!”

Dingetje

Vervolgens kwam de imitatie-Rob aan het woord met een behoorlijk zeikerig stemmetje en zijn aparte accent. Rob spreekt ‘worden’ bijvoorbeeld steevast uit als ‘warden’.

De nep-Rob: “Ja en dan gebruik ik woorden als ‘dat kan zeker wel een dingetje gaan wárden’ en dat doe ik dan met een opgewonden ademhaling, omdat ik het toch van een ietwat stoffige Telegraaf-redactie heb geschopt naar de Boulevard-desk en hier ben ik echt een ster. Dat kan wel een dingetje wárden.”

“Dat wil ik wel even benadrukken en ik wil nog wel even zeggen dat ik hier morgen ook weer sta met een wellicht andere polo of wellicht dezelfde”, vervolgde de nep-Rob, bij wie Robs spaghetti-armpjes flink waren uitvergroot.

Open deur

De imitatie-Luuk Ikink: “Ja, maar Rob, ik vraag me toch eigenlijk lichtelijk kritisch af: wat heb je precies gezegd?”

Rob: “Ja, dat ik hier morgen weer sta met wellicht weer dezelfde hoge ademhaling.”

Later in de uitzending merkte de nep-Rob nog op: “Ik trap hier ook altijd de ene na de andere open deur in.” En: “Ik zit er toch altijd naast, maar dat maakt in dit programma niet uit. Morgen ben ik er toch gewoon weer.”

Rob reageert

Al met al een pittige aanval van Carlo Boszhard op Rob Goossens dus. Gelukkig heeft Rob een prima incasseringsvermogen en goede zelfkennis, dus kan hij er best om lachen.

“Het zijige en nasale in mijn stem had hij wel goed te pakken. In combinatie met dat stomme polootje en de spaghetti-armen, kan het best een goede parodie worden”, zei hij voorafgaand aan de uitzending in zijn podcast.

De TV Kantine

De TV Kantine kunt u hier terugzien:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen