Luuk Ikink zit na RTL Boulevard hele avond op de bank

Als Luuk Ikink na de uitzendingen van RTL Boulevard weer naar huis rijdt, heeft hij geen enkele fut om nog wat te doen. Hij zit daarom de hele avond op de bank te netflixen, onthulde hij gisteren op RTL 4.

Luuk Ikink © RTL

Luuk Ikink is het stralende doch ietwat saaie middelpunt van RTL Boulevard. Zijn collega Arie Boomsma is een stuk fanatieker: die doet de raarste dingen om zichzelf thuis bezig te houden. De laatste tijd gaat hij zelfs iedere dag in een ijsbad in de tuin zitten. Nou, dat is aan Luuk niet bepaald besteed, maakte hij gisteren duidelijk aan Arie.

Murw

Arie zat tegen de murw geslagen coronakijkers weer minutenlang te oreren dat we allemaal moeten gaan bewegen en sporten. Zijn enthousiasme kwam echter niet bepaald over op Luuk, die in het murw-kamp zit.

De Boulevard-ster onthulde: “Ik moet zeggen dat mijn instinct is – en ik denk dat het bij heel veel mensen zo is – dat als ik thuiskom van werk, ik gewoon ga zitten voor Videoland en Netflix. Dan kom ik er niet meer af van die bank, want ik ben er zat van. Dat gevoel heb ik gewoon.”

Depri

Arie vindt het prima als Luuk dat doet, zolang hij zich er goed bij voelt. “Dat is voor heel veel mensen zo. Als dat je behoefte is, is het oké, maar vergeet niet dat er op dit moment ook heel veel mensen ronduit depressief raken of eenzaam zijn. Het is echt somber en in mineur voor heel veel mensen.”

Eddy Zoëy: “Dus je zegt eigenlijk: je kunt het wel doen als het je blij maakt, maar je moet het niet doen uit een soort van depressiviteit.”

Luuk: “Ik weet niet of het me wel blij maakt hoor. Misschien heb ik ook wel behoefte aan meer beweging, maar ik kan me er moeilijk toe zetten, moet ik zeggen.”

Wandelingetje

Ook daar heeft Arie een advies voor. Immers: waar heeft Arie geen advies voor? “Dat is het leuke. Er zijn nu zo ontzettend veel dingen. Een heel belangrijk ding is bijvoorbeeld dat mensen hun activiteiten naar de middag verslepen, dus dat je ’s middags even de buitenlucht in gaat. Maak daar dan afspraken over met je werkgever.”

Luuk: “Die moeten het dan ook wel toestaan, hè? Die moeten wel zeggen: ‘Je werkt al thuis en ik gun je het ook om nog even een uurtje te wandelen tussendoor.'”

Arie: “Ja, maar dit is wel de periode dat je veel kan afdwingen.”

Fragment

BN’ers in Boulevard over avondklokdepressie:

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen