Guido Weijers reageert op cancelpoging door Emma Wortelboer

Guido Weijers haalt zijn schouders op voor de cancelpoging die Emma Wortelboer heeft ondernomen in het nieuwe tv-programma Media Inside. Ze mag zeggen wat ze wil, reageert hij.

Guido Weijers Beeld: Nick van Ormondt

Tijdens zijn oudejaarsconference op RTL 4 heeft Guido Weijers een pikante grap gemaakt over de vermeende affaire tussen Marco Borsato en Maan de Steenwinkel. Walgelijk, riep Marcel van Roosmalen in Media Inside, maar zijn gast Emma Wortelboer gooide er nog een schepje bovenop. Zij stelde voor om Guido te cancellen.

Guido reageert

Guido begreep aanvankelijk weinig van Emma’s oproep om hem te cancellen. “Benieuwd wat zij waar heeft gezegd. En of het een reactie was op een fragment uit m’n voorstelling of op de volledige show. #halfwerk #boodschap #verbinding”, twitterde hij eerst.

Toen hij vernam dat Emma reageerde op zijn Marco en Maan-grap, twitterde Guido: “Ah… zij mag natuurlijk als reactie op een kort fragment roepen wat ze wil… dat is in dat programma haar werk…”

Marco en Maan-grap

De grap van Guido was behoorlijk pikant. Hij beeldde een Marco uit die Maan van achteren te grazen nam. Na ‘Marco’s’ climax, riep Guido: “Volle Maan!”

Emma was in Media Inside not amused. “Ik vind het echt gênant. Zullen we hem cancellen?”, zei ze, terwijl ze haar vingers kruiste.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen