Evert en Patty hopen dat Estelle Cruijff uit huis gezet wordt

Evert Santegoeds en Patty Brard hopen dat Estelle Cruijff daadwerkelijk uit haar woning in Amsterdam gezet wordt nu ze zich zo onbehoorlijk gedraagt. Dat gaven ze maandagavond aan in Shownieuws.

Evert Santegoeds © Shownieuws

Estelle Cruijff is tegen het dringend advies van de overheid op vakantie gegaan naar Dubai, waar ze zich in de kringen van Lil’ Kleine verkeert. Telegraaf-journalist Evert Santegoeds schreef daar een kritisch artikel over en dat werd beantwoord met een post waarop Estelle en Lil’ hun middelvinger opsteken naar Evert en zijn krant.

Uithuiszetting

Het lijkt erop dat Estelle door haar Dubaise vakantie niet eens de rechtszaak over haar mogelijke uithuiszetting bij kan wonen. “Ik mag met recht hopen dat ze met dit soort gedrag ook haar huis in Nederland moet verlaten”, aldus Patty Brard.

En Evert Santegoeds: “Ik denk dat ze zichzelf er wel heel erg mee in de vingers snijdt en dat ze dat laat zien. Ha ha ha.” Hij verwijst daarmee naar de middelvingerfoto van Estelle.

Middelvinger

Die middelvinger is schandalig, vindt Evert. “Die lange tenen zie je niet op de foto. Het is toch werkelijk fantastisch dat je je op je 42ste in dat gezelschap mag verkeren en dat je het zo voor elkaar hebt dat wij allemaal hier zitten en zij daar zit met haar middelvinger?”

Patty: “Normaal gesproken denk ik: je moet zelf weten wat je doet, maar die middelvinger is eigenlijk niet alleen naar jou en niet alleen naar ons bij Shownieuws, maar ook naar heel Nederland, want ze lapt de regels aan haar laars. En dat gezelschap waar die vrouw in verkeert…”

Schijt

Het is ook onbegrijpelijk dat Estelle kennelijk weinig waarde hecht aan de rechtszaak over haar woning, aldus Patty. “Daar heeft ze toch eigenlijk ook een beetje schijt aan. Ik weet ook aan goede bron dat ze het huis dat ze ook van hem had in Ibiza tijdens de eerste lockdown heeft moeten verlaten.”

Overigens schrijft Evert vandaag in De Telegraaf dat Estelle strafbaar is in Dubai door haar middelvinger op te steken. Zijn Shownieuws-collega Guido den Aantrekker daarop: “Rancuneuze Telegraaf verklaart media-oorlog aan voormalige dinnie Estelle Cruijff in Dubai.”

Betere tijden

Estelle en Evert in betere tijden:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen