Chantal Janzen wil hysterische spelshow met groene-zeepbanen

Chantal Janzen zou na de coronacrisis graag een hysterische spelshow presenteren voor de hele familie. Ze hoopt dat dat snel weer mogelijk is, geeft ze aan in gesprek met NU.nl.

Chantal Janzen © William Rutten

Nu ze door het vertrek van Wendy van Dijk naar SBS 6 de grote RTL 4-hit The Voice of Holland in de schoot geworpen heeft gekregen, heeft Chantal Janzen niet veel te klagen. Toch heeft ook zij nog een wensenlijstje en op één prijkt dus zo’n hysterische familieshow vol met spelletjes.

Groene zeep

Chantal ziet het al helemaal voor zich. Wellicht heeft Zuid-Korea nog een format liggen. “Ik zou nog wel een hele grote spelshow willen maken. Echt een doe-show voor families met dingen als groene-zeepbanen, daar was ik vroeger groot fan van. Maar dat is ook inherent aan veel publiek, ik ga dat niet maken voordat alles weer mag.”

Het lijkt erop dat dit zeker het komende halfjaar nog niet mogelijk gaat zijn, een halfjaar waarin ook het Eurovisie Songfestival plaatsvindt. Chantal houdt er ernstig rekening mee dat het liedjesfestijn nog steeds niet kan doorgaan als een normale editie.

Uitgekleed Songfestival

Als we worden genoodzaakt tot een uitgeklede versie van het Songfestival, dan kan Chantal daar prima mee leven, vertelt ze op NU.nl. “Als we nog een keer zo’n een uitgeklede versie maken, dan is dat maar zo. Ik vind het fantastisch dat men hier steeds creatiever in wordt, voor het vinden van een alternatieve oplossing.”

“Het zou natuurlijk wel heel fijn zijn als er publiek bij kan zijn en we de hardcore Songfestival-fans gelukkig kunnen maken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen