Anouk Smulders vindt reacties op Hugo de Jonge te heftig

Anouk Smulders, de bekoorlijke lifestyledeskundige van Shownieuws, vindt de felle reacties op Hugo de Jonge in de media niet helemaal terecht. Dat heeft ze woensdagavond gezegd in de show op SBS 6.

Anouk Smulders © Shownieuws

Zorgminister Hugo de Jonge wordt behoorlijk onder vuur genomen vanwege de late start van de coronavaccinaties in ons land. Zelf ergerde de minister zich daar gisteren een beetje aan in de talkshow van Eva Jinek en Anouk Smulders kan zich dat goed voorstellen. We moeten het volgens haar ook niet overdrijven.

Plankgas

Anouk leeft mee met Hugo. “Ik vind die kritiek sowieso heel heftig. Ik vind sowieso de laatste tijd al die kritiek op iedereen heel heftig. Ik heb het idee dat iedereen zó onder hoogspanning staat en ik vind het persoonlijk niet het moment om aan de stoelpoten van die man te gaan zitten zagen. Een tik op de vingers snap ik, maar kom op jongens: laten we alsjeblieft doorgaan, plankgas.”

Collega Evert Santegoeds: “En of het zo lekker loopt in die andere landen: helemaal niet. Ik ben nogal een fan van de Bild, die ik elke ochtend bij mijn ontbijt lees en daar waren ze bijvoorbeeld de pleisters vergeten.”

Ook Evert steunt Hugo

Evert vindt ook dat Hugo te hard wordt aangepakt. “Als Hugo de Jonge volgende week nou ook nog de pleisters vergeten is, ga ik ook zeggen: ‘Wat ben je slecht voorbereid.’ Maar zoals het nu allemaal loopt… Ik denk dat je beter in één keer goed kan opstarten dan wat er nu in Duitsland gebeurt en in Frankrijk. Je kan er maar beter voor zorgen dat het goed georganiseerd is en daar heb ik alle vertrouwen in.”

Tot slot: wat vindt Gordon ervan? Hij is vooral geëmotioneerd over de vaccinatiestart. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik best wel geëmotioneerd raakte, omdat we tien maanden geleden nog in het ongewis waren of er überhaupt zo snel een vaccin op de markt zou kunnen komen. Ik weet ook gewoon dat heel veel mensen zo vreselijk hard hebben gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.”

Shownieuws kunt u terugzien via KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen