Bridget Maasland na felle kritiek: ‘Ik had géén blokjesjaarwisseling’

Bridget Maasland heeft gisteren in RTL Boulevard gereageerd op de felle kritiek die ze heeft gekregen op haar oudejaarsviering. Ze heeft alle coronaregels opgevolgd, zei ze in de Nieuwjaarsdag-uitzending.

Bridget Maasland © RTL

Het kwam Bridget Maasland op behoorlijk wat kritiek te staan toen ze woensdag in de showrubriek aankondigde een soort blokjesjaarwisseling te gaan vieren. Ze vertelde te gaan ‘hoppen’ tussen maar liefst vier verschillende gezinnen. Het leidde tot behoorlijk wat kritiek, vanwege de dringende oproep om oudejaar met maximaal twee mensen te vieren.

Geen blokjesoudejaar

Het woord ‘hoppen’ was ongelukkig gekozen, aldus Bridget. “Ik moet ook even iets rechtzetten, want ik heb volgens mij vorige week of eergisteren een verkeerde woordkeuze gebruikt. Ik zei: ‘Ik ga hoppen bij mensen.’ Dat wilde niet zeggen dat ik bij de mensen ook daadwerkelijk naar binnen ging.”

Ze is bij al haar vrienden en familie buiten gebleven, aldus Bridget. “Uiteindelijk heb ik gisterenmiddag gewoon gewerkt in de winkel, in staan pakken, want online gaan wij gewoon door en vóór de winkel heb ik met mijn ouders geproost in de buitenlucht en ’s avonds bij een vriendin en met een vriendin samen gegeten.”

Coronaregels

Bridget heeft dus wél behoorlijk lopen hoppen, maar is níet bij de mensen naar binnen geweest. Ze heeft daarmee naar eigen zeggen voldaan aan de geldende coronaregels. “Alles binnen de coronaregels, dus maak je geen zorgen.”

Collega Rob Goossens is op oudejaarsavond gewoon braaf binnengebleven. “Ik heb héél veel televisie gekeken, want er was heel veel te zien en ik was na middernacht nog steeds niet klaar, want er liepen ook dingen tegelijkertijd. Ik heb de hele dag televisie zitten kijken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen