Tv-zender wilde meubelstuk Viktor Brand wegkapen bij SBS 6

Viktor Brand behoort al meer dan twintig jaar tot het meubilair van SBS 6, maar toch is er wel eens een zender geweest die heeft geprobeerd om hem er weg te kapen. Dat onthulde hij gisteren in Ik Hou Van Holland.

Viktor Brand © SBS

Wat Irene Moors decennialang had bij RTL 4, heeft Viktor Brand nu bij SBS 6: hij zit al zó lang bij de zender, dat hij er eigenlijk niet meer weg te denken is. Na de volledig mislukte transfer van Irene van RTL naar SBS, zal Viktor het niet eens in zijn hoofd halen om met de buren te gaan praten. Toch is er wel eens interesse getoond.

Zender flirt met Viktor

Viktor Brand werd tijdens het geen-ja-en-geen-nee-spel in Ik Hou Van Holland onderworpen aan een kruisverhoor door Linda de Mol en het ging ook over zijn tv-carrière. “Je werkt al 22 jaar bij SBS 6. Is er wel eens een zender geweest die geprobeerd heeft om jou weg te kapen?”, vroeg ze hem onder meer.

Viktor: “Dat laat ik nu even in het midden. Daar maak je geen vrienden mee, maar er is ooit wel eens interesse getoond.”

Linda: “Maar daar ben je niet op in gegaan?”

Viktor: “Dat klopt.”

Linda: “Heb je het hier naar je zin?”

Viktor: “Heel erg.”

Poging door RTL

Het lijkt erop dat er een poging is gedaan door RTL. Het goed ingevoerde tijdschrift Weekend deed daar twee jaar geleden al melding van op basis van goed ingevoerde bronnen. “De presentator heeft al een aantal aanbiedingen gekregen van andere tv-zenders, waaronder RTL, maar hij is niet van plan daar iets mee te doen”, aldus het blad destijds.

Ook toen liet Viktor weten absoluut niet weg te willen bij SBS: “Ik zit al jaren hartstikke goed bij SBS 6. Daar zit ik misschien wel lekkerder in mijn vel dan ooit. Dus een overstap naar een andere zender is op dit moment absoluut niet aan de orde.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen