Hans Klok wanhopig, benadert Talpa met eigen tv-idee

Hans Klok leurt bij tv-bazen in Hilversum met ideeën voor eigen tv-programma’s. Met een eigen show op televisie hoopt de goochelaar de coronacrisis door te komen. Dat vertelt hij in Weekend.

Hans Klok Beeld: Op1

Er valt heel weinig te goochelen nu voorstellingen met publiek vanwege de coronacrisis onmogelijk zijn geworden. Daarom richt Hans Klok zijn pijlen op televisie. Hij heeft onder meer Talpa benaderd met een idee voor een eigen programma, zo vertelt hij in het tijdschrift.

Hans op televisie

Hans wil zich in 2021 focussen op televisie. “’Afgelopen periode ben ik vaak gevraagd voor tv-shows, zoals Beau en Op1 bij Astrid Joosten en Paul de Leeuw. Ik was ook te gast bij Omroep MAX en bij Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis voor de Top 2000 a gogo.”

Hij wil echter méér dan alleen wat tv-optredens. “Ik heb ook bedrijven benaderd voor een eigen tv-show, waaronder Talpa, maar nu is dat gewoon afwachten. Om mijn werk via de televisie te doen, is het veiligst, het publiek zit thuis. Maar niets is nog concreet. Dat is best eng.”

Geldzorgen

Het is voor Hans te hopen dat Talpa-baas John de Mol zijn portemonnee trekt, want de bankrekening van Hans begint aardig leeg te raken. ” Je krijgt toch geldzorgen op deze manier. Hoe gaan we het allemaal betalen? Ik probeer me er goed doorheen te slaan.”

“Er komt niks binnen. Ik kan de huur gelukkig nog betalen, maar dat is steeds net aan. Ik geef niks extra’s uit en moet creatief zijn. Dan geef ik weer even les of verkoop ik iets wat geld waard is, zodat ik weer even vooruit kan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen