Xander van der Wulp verraden door NPO-collega: ‘Hij is kalend’

NPO-ster Teun van de Keuken is bezig met een soort kruistocht om kalende tv-collega’s te verraden nu hij onzeker is over zijn eigen kale plekje. Ditmaal moet Xander van der Wulp het ontgelden.

Xander van der Wulp © NPO

Teun van de Keuken hoopt zijn eigen onzekerheden weg te poetsen door de imperfecties van andere collega’s te openbaren. Waar hij vorige week in zijn podcast nog riep te hopen dat Beau van Erven Dorens in het echt ook een ’tonsuurtje’ heeft, is hij deze week daadwerkelijk overgegaan tot het outen van een kalende ster: Xander van der Wulp.

Kaal plekje in Op1

Xander van der Wulp was vorige week vrijdag te gast in Op1 en in talkshows worden de gasten vaak ook van achter gefilmd. Zelf gruwelt Teun van dit soort shots. Sterker nog: hij heeft zijn eigen cameraploeg verboden om zijn kalende kruin in beeld te brengen. Nu zo’n shot de kalende Xander heeft verraden, verkneukelt Teun zich daar echter smakelijk om.

Teun in de nu al razend populaire podcast Teun & Gijs Vertellen Alles: “Mijn ontdekking van deze week is dat Xander van der Wulp óók een tonsuurtje heeft. Ja, hij heeft een kale plek achterop het hoofd. Nou weten de meeste mensen dat natuurlijk niet, omdat hij altijd alleen maar van voren wordt gefilmd, maar in zo’n – hoe heet dat – talkshow ontkomt je af en toe niet aan een shot van je rug en je achterhoofd.”

Andere fase

De kale plek van Xander zit nog in een beginnende fase, weet ervaringsdeskundige Teun. “Hij zit in een andere fase dan ik. Mijn tonsuurtje is veel duidelijker zichtbaar en wat hij nu nog doet is dat hij het camoufleert door het haar aan de achterkant een beetje omhoog te kammen. Nou, eromheen. Dat je toch iets meer je best moet doen om erdoorheen te kijken.”

Xander moet er gewoon eerlijk voor uitkomen, vindt Teun. “Beste Xander: wij trappen er niet in. Je hebt een tonsuurtje en zoals wij hier in de podcast ook zeggen: omarm je tonsuurtje. Ik weet gewoon hoe het is. Ik ben dit allemaal aan het doorgaan en ik kan Xander tien jaar van strijd en haarverdichter besparen.”

Corona

De zoon van Hanneke Groenteman, met wie Teun zijn podcast maakt, heeft overigens een nog veel ergere aandoening. Gijs Groenteman presenteert de podcast deze week namelijk met het coronavirus in zijn lijf. “Ik hoop tot volgende week”, zei hij aan het eind van de aflevering, tot grote ongerustheid van hun fans.

Podcast

De podcast Teun & Gijs Vertellen Alles kunt u onderstaand beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen