Wierd Duk kijkt Promenade, vindt er helemaal niets aan

Wierd Duk heeft maandagavond een hele aflevering van Promenade uitgezeten, maar begrijpt de lovende reacties niet. Hij vindt er helemaal niets aan. Dat twittert de sterjournalist van De Telegraaf.

Wierd Duk © EO

Promenade heeft er twee oudejaarsspecials op zitten en omdat hij in het eerste deel op zondag behoorlijk werd aangepakt, besloot Wierd Duk om op maandagavond eens te kijken naar het tweede deel. De journalist en ex-man van Fidan Ekiz vindt er echter enorm weinig aan, zo laat hij weten op Twitter.

Dolf-achtig cabaret

Het is volstrekt humorloos, vindt Wierd. “Ik kijk nu ook, maar dat Promenade is dus een soort Dolf Jansen ik-ben-helaas-nooit-grappig-Vara-cabaret. Oké dan, succes verder”, bitcht hij. “Ik had beter verwacht gezien alle loftuitingen.”

Dolf Jansen daarop: “De man weet en begrijpt echt nérgens iets van. Ook wel een soort van prestatie.”

Story-baas Guido den Aantrekker is het volkomen met Wierd eens: “Ik vond er ook niets aan, heb het uitgezeten net. Typische NPO-humor.”

Geframed

Wierd werd zondag in Promenade behoorlijk aangepakt. Hij en zijn collega Wouter de Winther werden neergezet als journalisten die het volk proberen op te hitsen tegen asielzoekers. Een schandelijke actie van Promenade-maker Diederik Ebbinge, vindt Wierd dat.

Hij twittert: “Zou zo’n Diederik Ebbinge die mij (heel kwalijk) framet als een journalist die verhalen uit z’n duim zuigt, ook inhoudelijk met mij het debat aan durven gaan? Over de stand van Nederland, immigratie, integratie, de islam, EU, demografie, Rusland, Merkel. Of is dat net teveel gevraagd?”

Tekenfilm

De Promenade-tekenfilm over Wierd en Wouter:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen