VI-trio denkt dat zingende Hugo de Jonge volledig de weg kwijt is

Het Veronica Inside-trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp heeft met verbazing gekeken naar het muzikale optreden van minister Hugo de Jonge in de talkshow van Beau.

Hugo de Jonge © RTL

Het leek vorige week wel of Lucky TV al begonnen was toen Beau’s politiek verslaggever Jaïr Ferwerda de zorgminister zo ver kreeg om White Christmas te zingen. Althans, zo ver kreeg… Het was niet moeilijk om Hugo de Jonge over te halen. Hoewel Jaïr af en toe door hem heen praatte, bleef de CDA-minister stug doorzingen.

De weg kwijt

Surrealistische beelden, vinden de mannen van Veronica Inside het. “Wat is er met Hugo de Jonge aan de hand? Wat is die allemaal aan het doen?”, vroeg Wilfred Genee zich af in de aflevering van maandagavond.

René van der Gijp: “Ja, die is het volgens mij af en toe ook een beetje kwijt.”

Johan Derksen: “Die man werkt te hard en loopt zichzelf voorbij, krijgt een hoop kritiek, zit niet lekker in zijn vel en die gaat dadelijk de gekste dingen doen om maar te scoren.”

René Le Blanc-imiator

Wilfred: “Bij Jaïr ging hij staan zingen!”

Johan: “Moet deze man onze coronacrisis oplossen?”

Wilfred: “Je gaat je toch wel zorgen maken als je dit ziet.”

Johan: “Als hij nou zijn haar nog gaat verven, kan hij concurreren met Le Blanc.”

Hans Kraay jr.: “Het was echt verschrikkelijk.”

Jezelf blijven

Johan denkt dat Hugo zich helemaal gek laat maken. “Die man doet ontzettend zijn best om aardig gevonden te worden en dat moet je niet doen. Je moet altijd jezelf blijven. Die man krijgt tik op tik in de media en dan gedraag je je er ook naar.”

“Je moet je nooit gek laten maken door zo’n vent met een hengel die zegt: ‘Zing jij eens een liedje.’ Ga jij eens buitenspelen, snotaap!”

Fragment

Hugo de Jonge zingt White Christmas:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen