Viktor Brand krijgt een vrijdagshow bij SBS 6: IJsmeesters

Viktor Brand, de natte droom van Martien Meiland, krijgt een eigen vrijdagavondshow op SBS 6. Het gaat om ‘IJsmeesters: een koud kunstje’. Dat heeft de tv-zender laten weten.

Viktor Brand © SBS

In dit nieuwe programma nemen zes ijskunstenaars het tegen elkaar op in een spannende afvalrace. Wekelijks worden zij uitgedaagd om binnen een thema de meest prachtige ijssculpturen te laten verrijzen. “De ijskunstenaar die de jury het meest weet te imponeren en alle tegenspelers weet te verslaan, kroont zich tot IJsmeester 2021.”

IJskoud programma

Het wordt een ijskoud programma. “In letterlijke zin, ja; de kunstenaars vertonen hun kunsten namelijk op een tot liefst -10 gekoelde locatie. Eenvoudig zal het de deelnemers echter niet gemaakt worden. De lat ligt hoog, evenals de tijdsdruk waarmee de kunstenaars te maken krijgen.”

Het is een van de eerste artistieke programma’s op SBS 6. “Na vier afleveringen, als de strijd gestreden is, is de opnamelocatie verworden tot een betoverend ijsbeeldenpark met indrukwekkende sculpturen.”

12 februari

Het programma wordt geproduceerd door Skyhigh TV, dat vooral programma’s maakt voor de NPO. De eerste aflevering is op vrijdagavond 12 februari om 21.30 uur op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen