Tv-traan Thierry Baudet roert zelfs Sander Schimmelpenninck

Zelfs Sander Schimmelpenninck had een beetje te doen met Thierry Baudet, toen er vorige week live op televisie een mes in zijn rug werd gestoken. Dat bekent hij in zijn hitpodcast De Zelfspodcast.

Thierry Baudet © Goedemorgen Nederland

Thierry Baudet raakte vorige week donderdag zichtbaar geëmotioneerd toen hij in Goedemorgen Nederland werd geconfronteerd met uitspraken van zijn ex-vertrouweling én ex-geliefde Eva Vlaardingerbroek, die zich fel tegen hem keerde. “Ja, ik moet even wennen aan het nieuws. Je hebt toch jarenlang met iemand…”, stamelde Thierry.

Medelijden

Zelfs Sander Schimmelpenninck, zo’n beetje het boegbeeld van het verzet tegen Thierry Baudet en Forum voor Democratie, had een beetje medelijden met de politicus. “Ik kreeg bijna een beetje met hem te doen. Dat was misschien wel mijn grootste dieptepunt van de week”, aldus de mediapersoonlijkheid.

Het was een wel héél pijnlijk tv-moment, vindt Sander. “Ik zag hem daar zitten bij WNL en dat hij gewoon een snik kreeg. Ik dacht toen: ja, Thierry, jij bent gek en ik gun je echt helemaal niks, maar dat je nu zó publiekelijk gewoon een mes in je rug krijgt van een meisje waarvan hij daar ter plekke ook beweerde dat het z’n ex was…”

Ex

Thierry onthulde na het pijnlijke tv-moment dat hij een relatie heeft gehad met Eva Vlaardingerbroek. “We hebben een relatie gehad. Een liefdesrelatie, ja. Dat was in 2017. Ik vind het ontzettend pijnlijk dat dit gebeurt.”

Een merkwaardige onthulling, vond Sander het. “Ik zat ook te denken: verzint hij dat nu ter plekke uit een soort van raar paniekgevoel? Maar goed, ik had bíjna met hem te doen. Ik vind het gewoon ongelooflijk dat allemaal mensen die jarenlang vriendjes met hem waren… Het zegt alles.”

Zelfspodcast

De nieuwste aflevering van De Zelfspodcast, waarin Sander Schimmelpenninck onder meer onthult waarom het uiteenvallen van Forum voor Democratie hem geen plezier heeft bezorgd, kunt u onder meer luisteren via Google Podcasts of onderstaand via YouTube (vanaf 06:00 over de Forum-soap):

https://www.youtube.com/watch?v=BgNIIYbnbR4&ab_channel=DeZelfspodcast

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen