Nog meer Jan Versteegh op SBS 6: tweede zaterdagavondquiz

SBS 6 blijft volop inzetten op Jan Versteegh. Na het huidige BINGO! De 100.000 Euro Quiz, krijgt hij nóg een quizprogramma op de zaterdagavond. Het gaat om Iedereen Is Van De Wereld.

Jan Versteegh Beeld: William Rutten

In de nieuwe show Iedereen Is Van De Wereld krijgen 27 wereldburgers uit negen landen de meest uiteenlopende vragen voor hun kiezen. “Hoe ziet jouw wc eruit? Hoe oud was je toen je de eerste keer sex had? Hoe verjaag je een inbreker?”

Droomreis

Deze 27 wereldburgers zijn elk in hun eigen huis, in hun eigen land geïnterviewd. In de studio worden de feiten- en mensenkennis van twee teams, met bekende en onbekende Nederlanders, flink op de proef gesteld. “Welk team weet deze 27 wereldburgers het beste in te schatten?”

Elk team bestaat uit drie kandidaten: twee bekende Nederlanders en een onbekende Nederlander, die teamcaptain is. Voor elk goed antwoord verdienen de teams reiskilometers. “De winnaar van de quiz, de teamcaptain, krijgt het aantal gewonnen kilometers uitbetaald in een reischeque.”

“Dus: hoe meer reiskilometers het team bij elkaar sprokkelt, hoe groter de kans dat de teamcaptain zijn droomreis wint!”

Succes in België

SBS 6 noemt de nieuwe quiz ‘een ludieke cocktail van kennis, humor en gezelligheid’. “Het is gebaseerd op een succesvol format uit België: Donderen in Keulen. Deze quiz was in België een groot succes op de zondagavond.

In Nederland wordt het dus een zaterdagavondshow. De eerste aflevering is op 2 januari 2021 om 22.00 uur op SBS 6.

Welke bekende Nederlanders meedoen aan het programma wordt later bekendgemaakt.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen