Thierry Baudet zegt Beau op laatste moment af: ‘Hij is ingestort’

Thierry Baudet heeft de talkshow van Beau van Erven Dorens gisteren op het laatste moment afgezegd. Vanwege alle commotie is hij enigszins ingestort. Dat vertelde politiek deskundige Frits Wester in de uitzending op RTL 4.

Thierry Baudet en Beau van Erven Dorens © RTL

Precies een week na zijn vorige optreden bij Beau zou Thierry gisteren wéér aanschuiven in de populaire talkshow. De presentator had het de avond ervoor aangekondigd aan zijn kijkers, maar zij kwamen bedrogen uit: de gevallen Forum voor Democratie-oprichter zat niet aan tafel. De politicus bleek op het laatste moment te hebben afgezegd.

Thierry wil niet

Thierry Baudet besloot Beau, zonder reden, te cancellen. “Thierry zou hier vanavond zitten, maar op het laatste moment – echt einde middag – zegde hij af. Weet jij wat daar achter zit?”, vroeg de presentator aan Frits Wester.

Frits daarop: “Ik hoor dat hij zichzelf wat ingestort voelt na alle publiciteit en alles wat er gebeurd is. Het was natuurlijk ook heftig, al heeft hij daar zelf ook een bijdrage aan geleverd.”

‘Pak de telefoon op!’

Nog tijdens de uitzending probeerde Frits contact te leggen met Thierry. “Ik heb vanavond tot en met deze uitzending en in deze uitzending contact met hem proberen te krijgen, van: is er wat aan de hand, kunnen we er iets over vertellen? Maar hij reageert niet. Misschien als hij dit hoort en hij zit te kijken, bel even.”

Beau: “Ja, dit is live televisie, Thierry, pak even de telefoon op, Frits heeft hem aanstaan.”

De uitzending van Beau kunt u terugkijken op de RTL XL-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen