Boer Zoekt Vrouw treft voorbereidingen voor editie in 2021

De KRO-NCRV treft voorbereidingen voor een nieuw seizoen van kijkcijferreus Boer Zoekt Vrouw in 2021. Er wordt sinds deze week gezocht naar single boeren en boerinnen, ondanks het coronavirus.

Yvon Jaspers © KRO-NCRV

Boer Zoekt Vrouw, dat in 2004 het levenslicht zag, is het populairste amusementsprogramma van de Nederlandse televisie. Het afgelopen seizoen sloot in mei van dit jaar af en er zit altijd enige tijd tussen de opeenvolgende seizoenen. Het lijkt daarom dat KRO-NCRV voorsorteert op een nieuw seizoen aan het eind van 2021. Dat betekent wel dat de opnames ergens in het voorjaar of de zomer van start moeten gaan.

Corona saboteert BZV

Yvon Jaspers gaf in september aan dat het er niet goed uitziet voor een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. “Daar hopen wij allemaal op. Maar zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt. Het enige doel van Boer zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is. Het verminderen van de 1,5 meter…”

Waar datingprogramma’s als First Dates en Lang Leve De Liefde wél gewoon worden gemaakt in coronatijd, lijkt KRO-NCRV een Boer Zoekt Vrouw vol plexiglas en ongemakkelijke afstandsregels niet te zien zitten. Toch is de omroep nu begonnen met het werven van kandidaten.

KRO-NCRV reageert

Naar aanleiding van die kandidatenoproep heeft NU.nl even aan de bel getrokken bij de KRO-NCRV. “Ook in 2021 hopen we vrijgezelle boeren te volgen in hun zoektocht naar de liefde. We weten nog niet wanneer dat precies zal zijn, maar willen wel alvast vrijgezelle boeren en boerinnen de kans geven zich aan te melden”, laat de omroep desgevraagd weten.

Voor de korte termijn krijgt de Boer Zoekt Vrouw-fan op Eerste Kerstdag in elk geval nog een kerstspecial voorgeschoteld.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen