Satirische tv-show Beau bruut afgeslacht in Veronica Inside

De mannen van Veronica Inside vrezen het ergste voor de nieuwe satirische tv-show van Beau van Erven Dorens. Het voorproefje dat donderdag te zien was in zijn talkshow, vonden ze in elk geval héél slecht.

Johan Derksen © Veronica Inside, Beau

Beau van Erven Dorens liet donderdag in zijn talkshow zien hoe zijn nieuwe satirische programma RTL Exclusief eruit komt te zien. Hij sprak aan zijn talkshowtafel met imitaties van koningin Máxima, minister-president Mark Rutte én Johan Derksen persifleerden. De reacties op social media waren vernietigend en ook Veronica Inside is niet enthousiast.

Keuken Kampioen Divisie

Johan Derksen vertelde gisterenavond in Veronica Inside: “Ik heb het niet gezien. Ik heb net een stukje gezien op het iPadje van de eindredacteur. Het was mij ontgaan.”

René van der Gijp: “Natuurlijk heb ik het gezien. We hebben een paar pareltjes: we hebben Carlo Boszhard als Fred Rutten en Dick Advocaat, dat is meesterlijk. En dan heb je Elise Schaap. Dit is dan wel heel erg Keuken Kampioen Divisie natuurlijk, hè, waar je naar zat te kijken?”

Wilfred Genee: “Dat was het wel een beetje, hè?”

‘Duurde te lang’

René vond het tenenkrommende televisie. “Ja, het duurde ook wel erg lang. Het was ook niet zo heel goed, dus dan gaat het op een gegeven moment ook wel een beetje schuren, weet je wel.”

Wat vindt Johan van zijn persiflage door Kasper van Kooten? “Hij heeft me vroeger ook gedaan, maar ik denk dan: als je een parodie wil maken, dan laat je mij de meest vreselijke dingen zeggen. Ik zit daar gewoon te babbelen met onze koningin. Als je dit doet, dan moet het echt goed zijn.”

Marcel van Roosmalen: “Ik ben niet zo van de parodieën. Als ik dit zie… Dit was serieus in Beau een item. Ja…”

Wilfred geveinsd: “Dat programma gaat er echt komen ook? Het was geen grap? Ik dacht dat het een grap was en in scène gezet was, maar er komt echt een programma?”

Ook Evert kritisch

Bij Shownieuws waren ze ook niet enthousiast over dit voorproefje van RTL Exclusief. “De kritiek is niet mis. Ze lijken heus wel en je vergeet na een tijdje dat ze het niet echt zijn, maar de grappen bedenken…”, vertelde Evert Santegoeds.

“Dat vind ik bij De TV Kantine ook. Die typetjes staan altijd, dat lukt fantastisch, de pruiken zijn goed en de intonatie is vaak goed, maar ja: er valt niet altijd even veel te lachen. Dat gaat hier denk ik ook een groot gevaar worden.”

Beau reageert

Wat vindt Beau van alle kritiek? “Iedereen mag alles vinden en zeggen van RTL Exclusief en ik nodig iedereen uit om op 30 december te kijken en dan weer om alles te zeggen en vinden wat ze willen”, laat hij via RTL weten aan RTL Boulevard.

Onderstaand het fragment uit Veronica Inside:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen