Anna Nooshin beleeft prima debuut bij De Slimste Mens: ‘Ben zo bang’

Anna Nooshin heeft gisteren een prima debuut beleefd in de quizshow De Slimste Mens. Ze wist in het finalespel te winnen van Frank Evenblij. Dat was te zien in de uitzending op NPO 2.

Anna Nooshin © De Slimste Mens

Hoewel de influencer niet bepaald bekendstaat om haar intellectuele eigenschappen, is Anna Nooshin niet helemaal op haar achterhoofd gevallen. Ze is prima van start gegaan bij De Slimste Mens. De aflevering werd weliswaar gewonnen door Andries Tunru, maar door Frank Evenblij in de finale te verslaan werd Anna de nummer twee.

Saai

Anna Nooshin werd door presentator Philip Freriks gevraagd om zich voor te stellen aan de 1,8 miljoen NPO 2-kijkers. Hij vroeg de influencer uit te leggen ‘wat we allemaal op jouw account zien’. “Nou ja, heel veel misschien saaie dingen voor de meeste mensen: veel mode, veel lifestyle”, antwoordde ze.

Philip: “Dat is toch helemaal niet saai?”

Anna: “Ik weet het niet. Ik denk toch wel dat er rondom mijn beroep toch een soort stigma hangt dat het niet het meest spannende is.”

Philip: “Nou zeg, als je een miljoen volgers hebt dan moet het wel een beetje spannend zijn.”

Bang

Philip vervolgens: “Nou zag ik je in de wandelgangen langdurig praten met Frank. Heeft hij je bang gemaakt?”

Anna: “Ik ben zo bang. Ik vind het echt heel spannend. Hij is heel lief geweest. Hij zei: ‘Dit kan jij en het komt goed.’ Ik wilde dit jaar nog per se iets doen wat ik heel eng vond en dit is het allerengst wat ik dit jaar heb gedaan.”

Toch wist Anna haar zenuwen goed onder bedwang te houden. Ze doorstond de eerste aflevering met verve.

Ongelijke strijd

Aan het eind van de aflevering moest ze het opnemen tegen Frank Evenblij. Philip: “Je zou natuurlijk kunnen spreken van een ongelijke strijd, maar dat zou ik toch niet meteen willen stellen, want ik denk dat Anna het laatste woord nog niet heeft gezegd.”

Anna wist Philip te verrassen. Ze blijft in het programma en bezet vanavond weer een van de drie stoelen. Naast Anna en Andries Tunru, zal ook cabaretier Jasper van der Veen meedoen als kandidaat.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen