VI definitief niet tegenover Op1 en Jinek: ‘Dat is kapotgemaakt’

Het plan om van Veronica Inside een dagelijkse talkshow op SBS 6 te maken die concurreert met Op1 en Beau/Jinek, is definitief van de baan. Dat heeft Albert Verlinde gisteren gezegd in Shownieuws.

Veronica Inside Beeld: Helene Wiesenhaan Photography

De onderhandelingen over de dagelijkse talkshow waren in volle gang toen de mannen van Veronica Inside afgelopen zomer slaande ruzie kregen over de racismespecial van het programma. Het heeft ervoor gezorgd dat het plan voor een dagelijkse variant op SBS 6 definitief is gekielhaald, aldus Albert Verlinde.

Dagelijkse VI

Talpa-baas John de Mol onthulde in juni 2018, in de allerlaatste RTL Late Night, dat hij bezig was met een late talkshow op SBS 6. Dat is er nooit echt van gekomen, maar dit jaar blies hij zijn plannen nieuw leven in. Hij was met de mannen van VI in onderhandeling om hun programma naar vlaggenschip SBS 6 te halen en er een dagelijkse show van te maken.

René van der Gijp zag het wel zitten, maar Johan Derksen en Wilfred Genee waren minder enthousiast. “We spraken over een dagelijkse versie van ons programma en daar waren we het niet allemaal over eens”, onthulde Wilfred afgelopen juni nog.

Kapotgemaakt

Door de bonje over de racismespecial van VI is die dagelijkse variant voorgoed van de baan, meldde Albert gisteren in Shownieuws. “Het heeft wel veel kapotgemaakt, want eigenlijk was gewoon de bedoeling dat er bij SBS 6 een talkshow zou komen met die mannen van VI, hè? Dat was de bedoeling en daar werd alles op ingezet.”

“Daar hadden ze een beetje op gerekend en toen kwam deze rel, dus ja: die late-night-talkshow is er nooit meer gekomen. Het heeft dus wel heel veel kapotgemaakt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen