Onhandig: Irene Moors spreekt koningin Máxima verkeerd aan

Irene Moors heeft zich gisteren behoorlijk vergaloppeerd tijdens de opening van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021, waar ook koningin Máxima bij aanwezig was. Dat is te zien op beelden van Shownieuws.

Irene Moors en koningin Máxima © Shownieuws

Tijdens de opening presenteerde Irene Moors een talkshow die werd bijgewoond door niemand minder dan koningin Máxima. Er gelden dan bepaalde protocollen, bijvoorbeeld over hoe je de koningin aanspreekt, maar die had de presentatrice niet helemaal onder de knie.

Hare Majesteit

Irene sprak Máxima niet aan als ‘Hare Majesteit de Koningin’ maar als ‘Hare Majesteit ehh, ehh, ma.., ehh koningin’ en dat hoort niet. Het was een behoorlijke afgang en daar schaamt Irene zich best een beetje voor.

De presentatrice: “Ik had heel erg geoefend op de titels, van: hoe spreek je haar aan? Het is ‘Hare Majesteit de Koningin, hartelijk welkom’. Dat is niet goed gegaan, maar het kwam ongeveer op hetzelfde neer en ze lachte vriendelijk terug. Ik denk: wat ben je toch een leuke vrouw en wat fijn dat je er bent. Ik heb dat niet gezegd, maar dat dacht ik.”

‘Irene doet nooit wat fout’

Letterlijk zei Irene tegen de koningin: “Hartelijk welkom, Hare Majesteit ehh, ehh, ma.., ehh koningin.” Het leidde tot een ongemakkelijk moment.

Shownieuws-presentatrice Celine Huijsmans: “En Irene Moors doet nooit wat fout!”

En Guido den Aantrekker: “Laat Sandra Schuurhof het maar niet horen, dit.”

De beelden kunt u zien op de Shownieuws-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen