Nieuwjaarsshow VI-trio duurt twee uur en komt op SBS 6

Het programma dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vlak na de jaarwisseling gaan maken, heet De VI Meestervoorspellers, duurt twee uur en komt terecht op SBS 6.

De VI Meestervoorspellers © William Rutten

Het nieuws over het eenmalige programma lekte eerder al uit en is nu bevestigd door SBS 6. “In de studio wagen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zich twee uur lang aan een reeks voorspellingen over het jaar dat voor ons ligt. De vragen zijn heel divers en kunnen overal over gaan: van politiek en sport tot royalty en entertainment.”

Studiopubliek

De heren staan er niet alleen voor. “Een aantal deskundigen, het studiopubliek én de kijker doen fanatiek mee met voorspellen. Iedereen kan eenvoudig meespelen op zijn smartphone, tablet of computer door op de website bij 25 vragen één van de twee mogelijke antwoorden aan te vinken.”

Gedurende het jaar zien we welke voorspellingen uitkomen en welke niet. “Op sommige vragen is pas op 31 december het antwoord bekend. De VI Meestervoorspellers houdt de deelnemers dan ook het hele jaar in spanning. Aan het begin van 2022 is de uitslag bekend. Wie is de VI Meestervoorspeller van 2021 en wint 25.000 euro? Als er meerdere winnaars zijn, verdelen ze de geldprijs.”

Zaterdag 2 januari

Wat er ook gebeurt, er valt volgens SBS 6 ‘sowieso veel te lachen, te analyseren of het grondig met elkaar oneens te zijn’. “Laat dat maar aan de heren over. De VI Meestervoorspellers is de leukste start van het nieuwe jaar!”

Het door Talpa Entertainment Producties gemaakte programma, is op zaterdag 2 januari van 20.00 tot 22.00 uur te zien op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen