Nieuwe vriend Maxime Meiland komt niet in leader Chateau Meiland

Tv-cameraman Leroy Molkenboer, die al bijna een jaar verkering heeft met Maxime Meiland, wil geen plekje in de leader van de SBS 6-hit Chateau Meiland. Dat zegt hij in weekblad Privé.

Maxime Meiland Beeld: Instagram

Leroy Molkenboer blijft tot verbazing van veel kijkers behoorlijk op de achtergrond in de succesvolle realityshow. Nu hij volwaardig onderdeel is van de familie, vinden veel Chateau-fans dat hij vaker zou moeten verschijnen in het programma. Voorlopig voelt hij zich echter comfortabel in de schaduw van Maxime.

Niet in de leader

De cameraman vindt het helemaal niet zijn plek om prominent in Chateau Meiland te gaan verschijnen. “Dat is vanuit mijn werk als cameraman ook altijd mijn rol geweest. Ik heb er heel bewust voor gekozen om erachter te staan in plaats van ervoor. Een beetje een bijrol spelen is prima, maar de hoofdrollen zijn toch echt voor die andere drie.”

De leader van Chateau Meiland, waarin de door Leroy gedraaide dronebeelden van het chateau te zien zijn, blijft Leroy-loos. “Ik ga ook zeker niet in de leader. Dirk Hoogstraten, de vriend van Montane (27), zit er ook niet in. De kijkers zien toch het liefst de anderen, denk ik.”

Romantische verhaallijn

Op de vraag of een romantische verhaallijn niet juist leuk is voor de kijker, zegt hij: “Misschien moeten we dan maar onze eigen reallifesoap met z’n tweetjes starten, haha.”

Maxime: “Dit programma is enig, maar alles houdt een keer op. Als we echter nog een aantal jaar doorgaan, dan zie ik het wel voor me dat ook Dirk en uiteindelijk Leroy er meer bij betrokken worden. Misschien worden we dan wel een soort tweede Pfaffs ofzo.”

Werk loslaten

Leroy: “Ikzelf heb er nog niet echt over nagedacht. Misschien doe ik in de toekomst wat meer dan nu, maar nooit zo prominent als Maxime. Ik vind het namelijk heel lastig om mijn werk los te laten wanneer ik bij haar ben.”

“Tijdens het draaien kijk ik toch continu hoe ze dat doen en wat ervan gebruikt kan worden. Dat leidt mij meer af dan mijn schoonfamilie.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen